• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

25.09.2019

10:01

SLUČAJ DEE ĐURĐEVIĆ PRED SAOBRAĆAJNIM VEŠTACIMA! Oni će, po nalogu Tužilaštva, utvrditi da li je VOZAČ AUTOBUSA GSP odgovoran za nesreću!

Vesti

SLUČAJ DEE ĐURĐEVIĆ PRED SAOBRAĆAJNIM VEŠTACIMA! Oni će, po nalogu Tužilaštva, utvrditi da li je VOZAČ AUTOBUSA GSP odgovoran za nesreću!

Podeli vest

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog da se uradi saobraćajno veštačenje u postupku koji se vodi protiv B. J., vozača autobusa GSP, koji je, kako se sumnja 7. februara naleteo na voditeljku TV Pink Deu Đurđević

Kako je rečeno u Tužilaštvu, spisi predmeta prosleđeni su na Saobraćajni fakultet, kako bi komisija tamošnjih stručnjaka mogla da uradi saobraćajno veštačenje. Oni bi trebalo da utvrde sve okolnosti koje su dovele do nesreće, i između ostalog, kojom brzinom se kretalo vozilo, da li je bilo ispravno...

Osumnjičenom B. J. na teret se stavlja teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. On je u okviru dosadašnje istrage, saslušan krajem marta. Tada je izjavio da mu je žao zbog svega što se dogodilo, opisujući šta se sve dešavalo od momenta kad je preuzeo prvu smenu i seo za volan autobusa na liniji 78. Ispričao je da je krenuo sa Banjice i da je kad je prošao zgradu Pinka primetio veću količinu vode i zatim zaustavljena vozila, pa je odmah sklonio nogu sa gasa.

Naveo je da je počeo da koči, ali da je zbog leda na kolovozu, autobus proklizao. Tada je, kako je kazao, došlo do sudara sa vozilom koje je stajalo u njegovoj traci. Nakon toga udario je u ogradu, a tom prilikom je, prema njegovim rečima, povređena jedna ženska osoba.

Dei Đurđević je tom prilikom otkinuta leva ruka, koju su lekari uspeli da prišiju, a zadobila je i niz drugih povreda. Ona se prilikom saslušanja u Tužilaštvu pridružila krivičnom gonjenju osumnjičenog.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija