• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.09.2019

10:19

OVO JE STEFAN (31) KOJI JE UBIO MARINU, PA SEBI PUCAO U GLAVU! Radio sa decom, a ubio bivšu devojku jer nije htela da se pomire!

Vesti

OVO JE STEFAN (31) KOJI JE UBIO MARINU, PA SEBI PUCAO U GLAVU! Radio sa decom, a ubio bivšu devojku jer nije htela da se pomire!

Podeli vest

Otkriveni novi detalji ubistva i pokušaja samoubistva u Kotežu.

Stefan Golubović (31) ubio je prekjuče bivšu devojku Marinu Đuričić (30) u beogradskom naselju Kotež, a potom pokušao da izvrši samoubistvo. Kao mogući motiv ovog krvavog pira pominje se činjenica da on, navodno nije mogao da se pomiri s njihovim raskidom.

(FOTO/VIDEO) CURILA JOJ JE KRV IZ NOSA, A USTA SU JOJ BILA PLAVA! Kada sam ušao i video je znao sam DA JE GOTOVA! Jezivo svedočenje gazde stana iz Koteža!

Foto: Informer DN

Komšije su bile šokirane jezivim zločinom u Kotežu


Jedno vreme je radio u Norveškoj, ali se nedavno vratio u Srbiju i želeo je da započne zajednički život sa Marinom, iako mu je ona u međuvremenu nekoliko puta stavljala do znanja da želi da prekine tu vezu.

Stefan, međutim, nije mogao da se pomiri s tim, pa ju je zamolio da se još jednom vide u ponedeljak kod nje u stanu da porazgovaraju. Marina je pristala, ali nije ni slutila da će on poneti pištolj.

(VIDEO) DVA PUTA JE MARINI PUCAO U GLAVU, A KAD JE HTEO DA SE UBIJE ZADRHTALA MU RUKA! Svi detalji STRAŠNOG KRVOPROLIĆA u beogradskom naselju Kotež!


Kad je čuo da ona nema nameru da mu se vrati, Stefan je ispalio dva hica nesrećnoj Marini u slepoočnicu, a onda je sebi pucao u usta. Verovatno mu je u tom trenutku od straha za sopstveni život zadrhtala ruka, pa mu je metak izašao kroz obraz i ostao je živ, iako sa teškim ranama.
Istraga će utvrditi kako je i kada nabavio to oružje.  

Stefan je rodom  iz Donjeg Milanovca, ali je živeo u Zemunu dok je studirao. Po zanimanju je logoped i radio je uglavnom sa autističnom decom. Marina je, prema rečima njenog stanodavca u Beogradu, studirala je Poljoprivredni fakultet, ali je radila kao medicinska sestra u Gradskoj bolnici na Zvezdari.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17