• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.09.2019

14:42

AKO GA PREPOZNATE, ODMAH POZOVITE POLICIJU Mladić u Novom Sadu se skidao pred devojčicama (FOTO)

Vesti

AKO GA PREPOZNATE, ODMAH POZOVITE POLICIJU Mladić u Novom Sadu se skidao pred devojčicama (FOTO)

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su V. M. (31), sa područja Sombora, zbog sumnje da je učinio dva krivična dela polno uznemiravanje.

Sumnja se da je, u dva navrata, na ulici zaustavio dve devojčice, uzrasta deset i jedanaest godina, skinuo donji deo garderobe i obratio im se na nedozvoljen i neprimeren način.

Efikasnim operativnim radom, policija je rasvetlila ovo krivično delo, identifikovala i pronašla osumnjičenog.

Po nalogu javnog tužioca, kome će biti priveden na saslušanje, određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Policija sumnja da ovo nisu jedina krivična dela koje je učinio V. M, pa poziva građane koji su, eventualno, bili oštećeni i prepoznaju osumnjičenog, da se jave pozivom na broj telefona: 021/419-037.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boris88

pre 4 godine

Momak se zove Veselko Malivojevic i iz mesta Čonoplja je,to je inace mesto koje se nalazi 12km.do Sombora.Isao je samnom u osnovnu skolu,bio je problematican i tad ali ko bi pomislio da ovako nesto moze da uradi.Dno dna eto toliko.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija