• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

26.09.2019

22:34

TRAGIČAN KRAJ NEKADA USPEŠNOG POSLOVNOG ČOVEKA! Dunjin otac se otrovao lekovima zbog bankrota!

Vesti

TRAGIČAN KRAJ NEKADA USPEŠNOG POSLOVNOG ČOVEKA! Dunjin otac se otrovao lekovima zbog bankrota!

Podeli vest

Biznismen Jovan Ilić (63), otac pevačice Dunje Ilić (28) i vlasnik propalih firmi "Eltim" i "Staklopan", ubio se 21. septembra popivši šaku lekova u iznajmljenom stanu na beogradskoj opštini Zvezdara

Ilić je godinama sve dublje tonuo u depresiju zbog finansijskog kraha, ali i zbog raspada porodice.

Pored Jovanovog tela policija je pronašla oproštajno pismo, u kome je Ilić napisao da oprašta ćerki Dunji što ga je ona dan ranije, 20. septembra, u nervnom rastrojstvu, na Instagramu optužila da ju je seksualno zlostavljao!

- Strašno su me pogodile reči moje ćerke, koje su obična izmišljotina. Ja joj sve praštam jer znam da nije sva svoja i voleo bih da Dunja dođe na moju sahranu. Izričito sam protiv toga da moj sin Tijan i bivša žena Mirjana prisustvuju mojoj sahrani, a bratu ostavljam u amanet da me kremira - napisao je, između ostalog, Jovan u svom oproštajnom pismu.

Oprost

Dunji sve praštam jer znam da nije sva svoja, voleo bih da dođe na moju sahranu
Jovan Ilić

Ilićeve firme "Eltim" i "Staklopan" su, inače, propale pre desetak godina, a u trenutku bankrota računi tih preduzeća su bili blokirani zbog dugova u ukupnom iznosu od čak 1,7 milijardi dinara!

Jovanu je zaplenjena sva imovina, a ostale su samo nekretnine koje je pre bankrota poklonio bivšoj supruzi, ćerki i sinu.

Menjala veru, snimila pornić...

Kontoverzna

Muzička karijera Dunje Ilić kratko je trajala i u medijima jer je poznatija po skandalima nego po svojim pesmama. Sama je priznala da redovno pije alkohol od 12. godine, a da je u 15. godini psihički obolela. Često je birala problematične muškarce, pa je ispričala da je bila sa nekoliko poznatih beogradskih kriminalaca. Pre pet godina se udala za Vranjanca Sašu Grujića, ali je taj brak potrajao samo 12 dana. Potom je promenila veru i prešla u islam, pa započela vezu sa jednim Šiptarom, s kojim je živela u Prištini. Dunja je priznala da je tamo trpela jezivo zlostavljanje, da ju je taj momak podvodio i da je jedva pobegla od njega. Početkom godine je ponovo došla u žižu javnosti kad se na internetu pojavio njen "kućni pornić", u kom oralno zadovoljava nepoznatog mladića.

Prema rečima bliskog Dunjinog prijatelja, Jovan je nakon poslovnog kraha ostao u dobrim odnosima samo sa ćerkom, jer je ona prodala svoj stan kako bi isplatila barem deo očevih dugova.

- Jovana je duboko pogodio bankrot i to što je ostao na ulici. Sve dublje je tonuo u depresiju i bilo je pitanje dana kad će dići ruku na sebe. Pogodilo ga je, takođe, i to što mu se porodica raspala. Osećao je da su ga svi izdali kad je ostao bez para i jedino je sa Dunjom bio u dobrim odnosima - ističe Dunjin drug.

On dodaje i da Dunja zaista nije bila pri sebi kad je 20. septembra, samo dan pre očevog samoubistva, objavila video-poruku na Instagramu, gde je iznela strašne optužbe na račun oca i najavila da želi da se ubije.

- Umirem, plašim se nepoznatog. Molim vas slušajte me, ne pričam ovo da bih bila u centru pažnje. Prestala sam da pijem alkohol pre godinu dana i da uzimam kokain. Sad ću da umrem i boli me ku*ac. Ako i ne umrem, opet me boli ku*ac - govorila je Ilićeva na zaprepašćenje svojih pratilaca, koji su joj u komentarima pisali da se sabere.

Dunja je zatim počela da iznosi šokantne detalje iz detinjstva.

- Zlostavljana sam od svoje pete godine. Kada sam išla sa ocem i sa njegovom tadašnjom devojkom na jedno putovanje, ona je komentarisala kako je njegov odnos prema meni klasičan incest i boleština. Ja verujem i dan-danas da je moj otac imao neke emocije prema meni koje nisu u skladu sa očinskim - ispričala je pevačica i zatim se isključila sa Instagrama.

(FOTO) HTELA JE DA SE UBIJE, A SADA SE OGLASILA I OBJASNILA ŠTA SE ZAISTA DESILO! Dunja Ilić POTPUNO ISKRENO o drami koju je napravila i pokojnom ocu

Međutim, kad je čula da joj se otac ubio, objavila je potresnu oproštajnu poruku:

- Činila sam ti medveđu uslugu, pokušavajući da te "vratim" dok si samo bio umoran i želeo mir. Tvoje poslednje pismo je dostojanstveno, kako si i živeo. Volim te, tata... Mnogo mi nedostaje da se još jednom iznerviram što me po hiljadu puta pitaš da li jedem. Volim te od srca.

Foto: Informer DN

Objavila golišavu sliku dan posle očevog ubistva: Dunja Ilić

Posle ove oproštajne poruke je, na opšte čuđenje njenih pratilaca, na Instagramu objavila i jednu svoju golišavu fotku. 

 



 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Prsla

pre 4 godine

Poruka za mlade ljude: Imate puno primera, kako se zavrsava u drustvu sa alkoholom, drogom, kriminalcima, kako onim sitnim, nabedjenih, tako i sa okorelim. Volite vi cure i dalje zestoke momke i bicete ono: "Zivi brzo, umri mlad, budi lep les." To se moze, za to ne treba ni malo mozga ni pameti. Sebicno je to. Uvek imajte na umu one, koji su vas stvorili, rodili, cuvali, gajili, bdili nad vama, pustite vi olos, talog na dnu dna. Odatle nema povratka. Zar ne?

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija