• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

27.09.2019

10:30

KINESKINJA NAĐENA OBEŠENA na Tari roditeljima POSLALA JEZIVU PORUKU PRED SMRT! U jakni pronašli i oproštajno pismo

Vesti

KINESKINJA NAĐENA OBEŠENA na Tari roditeljima POSLALA JEZIVU PORUKU PRED SMRT! U jakni pronašli i oproštajno pismo

Podeli vest

Kineskinja Zhu Xinyue (22), koja je nađena obešena na Tari, najverovatnije je izvršila samoubistvo, a prema nezvaničnim navodima, pre nego što se odlučila da digne ruku na sebe ostavila je oproštajnu poruku.

U njenoj odeći nađeno je oproštajno pismo na engleskom jeziku, a uže je navodno kupila u jednoj prodavnici u Bajinoj Bašti. 

ĆERKA (21) KINESKOG DIPLOMATE NAĐENA OBEŠENA NA TARI! Porodica, posle tri meseca, satelitom uspela da locira telo

- Poslednji put kada se čula sa roditeljima Zhy Xinyue im je poručila da je našla svoj mir i da je ne traže, pritom ne preciziravši gde je našla taj mir. Nisu nam to rekli njeni otac i majka, koji su prilično bili rezervisani prema ljudima koji su učestvovali u potrazi, nego drugi Kinezi koji su istim poslom bili na Tari. Njeni roditelji, s obzirom na poslednju informaciju od svoje ćerke – da je našla mir – nisu gubili nadu da je živa i tražili su je ovim delom Srbije, između ostalog i obilazili ženske manastire nadajući se da se možda zamonašila - ispričao je za "Blic" sagovornik upućen u potragu za mladom Kineskinjom.

Foto: Informer DN

Telo je nađeno obešeno o drvo

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE! Na Tari pronađeno telo Kineskinje koja je nestala pre 3 meseca

Podsetimo, njeno telo nađeno je na nepristupačnim terenima na Tari, na delu zvanom Krtica ispod puta Mitrovac – Perućac u utorak i to na osnovu satelitskih snimaka koje je poslao njen otac. 

Zhu Xinyue se svaki trag izgubio 29. juna na ovoj planini. Tog dana ona je poslednji put kontaktirala sa svojim roditeljima. Oni su njen nestanak prijavili više od 20 danas kasnije, posle čega su rendžeri Nacionalnog parka „Tara“ krenuli u sveobuhvatnu potragu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17