• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

28.09.2019

20:27

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) NIKOLA SE SA 170 KILOMETARA NA ČAS ZAKUCAO U AUTOMOBIL! Ostao je na mestu MRTAV, a vozio je bez dozvole? JEZIVI DETALJI NESREĆE U VELIKOM GRADIŠTU!

Vesti

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) NIKOLA SE SA 170 KILOMETARA NA ČAS ZAKUCAO U AUTOMOBIL! Ostao je na mestu MRTAV, a vozio je bez dozvole? JEZIVI DETALJI NESREĆE U VELIKOM GRADIŠTU!

Podeli vest

Nikola Vojvodanović (27) iz sela Bare kod Požarevca, poginuo je u četvrtak ujutru na svom motociklu, u udesu na izlazu iz Velikog Gradišta

Do nesreće je došlo pola sata iza ponoći, kada je Nikola, kako se sumnja, svojim motociklom marke Honda, krećući se iz Golupca, udario u putničko vozilo "opel vektra", kojim je upravljao Ivica Rakić (34) iz Velikog Gradišta.

Kako je portal "TPKnews" od izvora iz policije saznao, do tragedije je, navodno, došlo kada je Nikola bez dozvole za upravljanje ovom kategorijom vozila i pri brzini od 170 kilometara na sat udario u zadnji deo putničkog vozila.

Od siline udarca Nikola je preminuo na licu mesta, pa su lekari koji su uskoro stigli, mogli samo da konstatuju njegovu smrt.

Foto: Printscreen youtube

Ivici je određeno zadržavanje od 48 sati, zbog sumnje da je izvršio teško delo protiv javne bezbednosti, jer pri skretanju levo nije prepustio prvenstvo prolaza motociklisti, nakon saslušanja on je pušten iz pritvora.

Telo nastradalog preneto je na obdukciju.

Pogledajte video sa mesta nesreće:

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija