• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

29.09.2019

16:52

(VIDEO/FOTO) DOK SU ME UDARALI, VIKALA SAM DA NEMAM PARA! Baka (88) iz Subotice pretučena, LOPOVI JE BATINALI ZBOG 3000 DINARA!

Vesti

(VIDEO/FOTO) DOK SU ME UDARALI, VIKALA SAM DA NEMAM PARA! Baka (88) iz Subotice pretučena, LOPOVI JE BATINALI ZBOG 3000 DINARA!

Podeli vest

Teta Amalka (88), kako komšije zovu omiljenu baku u subotičkom selu Radanovac, brutalno je pretučena i opljačkana tokom noći između petka i subote u svom domu. Po celom telu i glavi ima masnice i podlive. Nesrećna žena je rekla da se tokom batinanja osećala kao da će umreti. Lopovi, njih dvoje, odneli su 3.000 dinara

Ujutru je ipak imala snage da ode na posao u mlin, gde radi sa sinom poslednjih 30 godina. Tragovi batinanja su vidljivi oko njenih očiju. Masnica ima i na rukama, na kojima su vidljivi plavi, zeleni i ljubičasti tragovi.

NE VERUJEM DA JE MOJA ŽENA UČESTVOVALA U MASAKRU! Muž uhapšenje Maje u šoku, vraća se iz Beča da joj pomogne, iako je priznala da je bila u TAJNOJ VEZI SA UBICOM!

 

Kako je rekla, sve je boli. Probudila se tokom noći iz sna, ispričala je, uz zvuk razvaljivanja vrata.

Foto: printscreen youtube

Oko 2 časa ujutru, dve nepoznate osobe provalile su u njenu kuću, utrčale u sobu gde je spavala i odmah počele da je tuku. Incident se odogdio u Ulici Vuka Mandušića.

- Bilo ih je dvoje, muškarac i žena, prekrivenih lica. Tražili su da im dam novac. Rekla sam da para nemam. Onda je počeo da me udara, dok sam ponavljala da nemam para. Sve u sobi su ispreturali. Sve su bacali i na kraju pronašli moju torbu i u njoj 3.000 dinara - priča nesrećna žena. Potom ju je tukao pesnicama govoreći joj da laže i da ima još novca skrivenog negde.

(FOTO) STRAŠNA SUDBINA! U nesreći kod Sente poginula Elvira (33), koja je u požarima izgubila TROJE DECE!

 

Pošto više novca nisu našli, otišli su. Baka je odmah pozvala sina, a on policiju.

Foto: printscreen youtube

Prema njegovim rečima, policija već sumnja ko bi mogao da bude odgovoran za pljačku i batinanje.

Policija, za sada, nije izdala saopštenje o ovoj pljački.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona
Politika

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas u Vašingtonu da je imao odličan sastanak sa predstavnicima Konstituence u MMF koju predvodi Švajcarska i istakao da srpska ekonomija raste i da se očekuje da privredni rast Srbije u prvom kvartalu bude 4,3 ili 4,4 odsto, kao i da javni dug naše zemlje trenutno iznosi 47,6 odsto BDP-a.

18.04.2024

17:03

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija