• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

30.09.2019

08:32

SEKS IZNUDA U VRŠCU! LAŽNI POLICAJAC GOLIM SLIKAMA UCENJIVAO GEJA, ojadio ga za 10.000 evra!

Vesti

SEKS IZNUDA U VRŠCU! LAŽNI POLICAJAC GOLIM SLIKAMA UCENJIVAO GEJA, ojadio ga za 10.000 evra!

Podeli vest

Osumnjičeni M. I. iz Vršca lažno se predstavljao kao pripadnik MUP i od homoseksualca iz Niša iznudio 10.000 evra da nage fotografije geja ne bi poslao njegovoj porodici. Uhapšeni tražio da mu novac bude uplaćen preko Postneta

Vrščanina M. I. (23), koji se lažno predstavljao kao policajac, uhapšen je jer je od homoseksualca (52) iz Niša za godinu dana iznudio 10.000 evra da slike na kojima je on go ne bi poslao njegovom ocu i bratu. Osumnjičeni je od žrtve tražio da mu novac isključivo uplaćuje putem Postneta.

Kako saznajemo od izvora iz istrage, gej iz Niša i M. I. upoznali su se na Fejsbuku, nakon čega su razmenili brojeve telefona i počeli da komuniciraju preko Vajbera.

Lažni profili

- Nišlija je mislio da je našao srodnu dušu, pa je osumnjičenom priznao da je homoseksualac. Ubrzo nakon toga, gej je Vrščaninu počeo da šalje fotografije i video-zapise eksplicitnog sadržaja. Takođe, on je mislio da je na Fejsbuku uspostavio i vezu sa više gej osoba, ne znajući da se zapravo radi o lažnim profilima koji isto pripadaju osumnjičenom M. I. - naveo je naš sagovornik i dodao:
- Nakon što je M. I. namamio Nišliju da na sve te lažne profile takođe šalje svoje gole fotografije i kompromitujuće snimke, on mu se predstavio kao policajac i poslao mu svoju fotošopiranu fotografiju u uniformi.

Kako navodi Informerov izvor iz istrage, osumnjičeni je zatim geja slagao da on zapravo želi da mu pomogne, jer ima saznanja da nekoliko osoba sa kojima homoseksualac komunicira na Fejsbuku želi da ga uceni.
- Velikodušno se ponudio da mu za 500 evra reši probleme. Gej je, naravno, odmah pristao, ne znajući da je upao u zamku. Novac mu je uplatio preko Postneta, a nakon toga M. I. je gotovo svakog meseca uzimao još para od žrtve, i to pod izgovorom da su se navodni ucenjivači osilili i da traže još novca. Tako je bilo sve dok u jednom trenutku osumnjičeni Nišliji nije rekao da nije policajac i da ga zapravo on ucenjuje - rekao je on.

Vrščanin je Nišliji tada otvoreno zapretio i rekao da mu uplati još novca jer će u protivnom sve fotografije i snimke poslati njegovom ocu i bratu.

Policijska klopka

- Znajući da se gej u Nišu bavi poljoprivredom, osumnjičeni je od njega zahtevao da proda sve svoje mašine i da mu pošalje novac. Kada je to čuo, nesrećni čovek je podigao kredit i pokušao da tako završi sa ucenjivanjem, ali to nije pomoglo. Shvativši da je priteran uza zid, on je odlučio da sve prijavi policiji. Inspektori su osumnjičenom postavili klopku. Naime, kada je Nišlija ponovo uplatio novac putem Postneta, Vrščanin je pohitao u poštu da podigne pare, ali je tu uhapšen - saznajemo iz izvora iz istrage.

Osumnjičenom M. I. određen je jednomesečni pritvor, a za krivično delo iznude preti mu kazna od jedne do osam godina robije.

TRI SRPSKE DOKTORKE UHAPŠENE U CIRIHU! Detalji afere u kojoj je švajcarska policija raskrinkala "medicinski kriminal"

Žrtva i ucenjivač se nikada nisu videli

Iako je M. I. geja iz Niša ucenjivao godinu dana, njih dvojica se nikada nisu videli, čak ni preko Fejsbuka.
- Homoseksualac je mislio da je bezbedan i da ni na koji način ne može da bude razotkrivena njegova tajna jer se on nikada nije video sa M. I. Međutim, nije računao da se na snimku koji je slao osumnjičenom u nekoliko trenutaka vidi njegovo lice, kao i objekti po kojima se može zaključiti o kome se radi - rekao je naš izvor.

BONUS VIDEO:

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pera

pre 4 godine

eh to je kada zivimo u zatucanoj srbiji... samo 500km na zapad, i ovako nesto je nezamislivo coveku... jadan covek mogu misliti kako mu je bilo tih godinu dana... bolje je da tih 10.000e uzme i ode na zapad, i tamo nastavi zivot kao normalan covek...

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija