• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.J.

02.10.2019

13:22

VREĐAO UČENICE NA HODNIKU Nastavnik nemačkog iz Jagodine UHAPŠEN ZBOG UZNEMIRAVANJA DEVOJČICA!

Vesti

VREĐAO UČENICE NA HODNIKU Nastavnik nemačkog iz Jagodine UHAPŠEN ZBOG UZNEMIRAVANJA DEVOJČICA!

Podeli vest

Osnovno javno tužilaštvo u Jagodini predložilo je pritvor do 30 dana za nastavnika S.T. (34) iz Jagodine zbog sumnje da je polno uznemiravao devojčice sedmog razreda.

Pritvor je predložen da ne bi uticao na maloletne svedoke, kao i okolnosti da bi mogao da ponovi delo.

Kako nezvanično saznajemo, nastavnik se neprimereno verbalno obraćao devojčicama, nazivao ih pogrdim nazivima, one su zbog toga bile uznemirene i shvatale to kao ponižavanje, imale su osećaj straha i žalile se roditeljima.

Kako smo saznali, nastavnik se tereti da je verbalno vređao učenice ove škole od početka godine, pa sve do kraja septembra.

- Osumnjičeni se na neprimeren način obraćao učenicama na hodniku, govoreći im da su se neprimereno obukle, da stoje kao k***e, da dečaci i treba da ih napadaju...devojčicama je takvo obraćanje nastavnika smetalo, pa su sve to ispričale roditeljima, koji su prijavili nastavnika - otkriva izvor Informera.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 4 godine

Pustite čoveka nije lako danas biti NASTAVNIK .????

djilkosh

pre 4 godine

Ali je lako biti manijak! U prdekanu, neka radi sa zatvorenicima ..

Teodor

pre 4 godine

Priznajem, ja sam uznemiravao moju suprugu kad je bila mlada... par puta me je okretala ledja, sa rečima: nemoj više da me uznemiravaš, i najzad - popustila. Da je znala da me tuži, eh, gde bi mi sad bio kraj.

draxa

pre 4 godine

nije u redu baš tako u orginalu da im se kaže , ali šta treba da moralni nastavnici gube posao a rijaliti nastavnici da rade umesto njih

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija