• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.Đ.

04.10.2019

17:19

TEŠKA NESREĆA U SUBOTICI! Autobus smrskao automobil, VATROGASCI JEDVA izvukli devojku, HITNO OPERISANA!

Vesti

TEŠKA NESREĆA U SUBOTICI! Autobus smrskao automobil, VATROGASCI JEDVA izvukli devojku, HITNO OPERISANA!

Podeli vest

U sudaru autobusa sa putničkim vozilom u Subotici, povređene četiri osobe, jedna žena zbrinuta na hirurgiji

U subotičkom naselju Srpski šor dogodila se danas saobraćajna nesreća, a u sudaru autobusa Suboticatransa i putničkog vozila povređene su četiri osobe.

Kako saznajemo, najteže povrede zadobila je 24 godišnja medicinska sestra Sofija Đ. a tri osobe iz autobusa su samo ugruvane i njima je pružena odmah hitna pomoć, na mestu nesreće, Sofija je bila sama u službenom vozilu Doma zdravlja, a prilikom sudara zadobila je povrede od slomljenog stakla po licu i prebačena je odmah na odeljenje hirurgije u subotičkoj Opštoj bolnici.

- Prem prvim saznanjima nema unutrašnjih povreda, a sanirane su povrede na licu, pa je povređena medicinska sestra prebačena sa hirurgije na odeljenje intenzivne nege, gde će lekari nadzirati dalje njeno stanje.

Nesreća se dogodila oko 11 sati, kada je na uglu Ulica Sutjeska i Proleterskih brigada autobus Suboticatransa sudario sa putničkim vozilom.

Očevici kažu da su bili zabrinuti za povrede nesrećne žene, jer su vatrogasci morali da je izvlače iz uništenog službenog automobila.

- Stakla je bilo na sve strane, vozila uništena s avelikom štetom, pravo je čudo da su na sreću svi preživeli.

Iz Opšte bolnice Subotica potvrđeno je da je žena u putničkom službenom atomobilu medicinska sestra, da ima povrede ali nije joj život ugrožen.

Prema prvim saznanjima iz policijske istrage, do nesreće je došlo najverovatnije zbog toga što putničko vozilo nije omogućilo pravo prvenstva prolaza autobusu.

BONUS VIDEO: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija