• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug

04.10.2019

17:28

ALBANCI NAPALI SRPSKE UČENIKE NA EKSKURZIJI! Najmanje dva gimnazijalca povređena u Italiji!

Vesti

ALBANCI NAPALI SRPSKE UČENIKE NA EKSKURZIJI! Najmanje dva gimnazijalca povređena u Italiji!

Podeli vest

Najmanje dva prokupačka gimnazijalca zadobila su povrede u tuči, kada su ih navodno napala dvojica Albanaca, nakon čega im je pružena pomoć u lokalnoj italijanskoj bolnici

Kako prenose Južne vesti, njihov povratak iz Italije, gde su na sedmodnevnoj ekskurziji, očekuje se u nedelju, kada će se znati i više detalja o incidentu.

Vest o incidentu potvrdio je i načelnik Školske uprave za Nišavski i Toplički okrug Dragan Gejo koji kaže da se čuo sa direktorom Gimnazije Dragoslavom Minićem i da su đaci sada potpuno bezbedni.

"Ono što sam saznao od njega je da su, dok su šetali gradom predviđenom rutom u večernjim satima, dva mlađa Albanca sa italijanskim pasošem pritrčala otpozadi i udarila dva dečaka iz grupe pesnicom po glavi, a nakon toga pobegli. Jedan učenik je dobio manju povredu po glavi, a drugi posekotinu na usnama i naduven nos", rekao je Gejo.

HOROR U ŠKOLSKOM DVORIŠTU U NIŠU! Dečaku u tuči SLOMLJENA KLJUČNA KOST!

On je dodao i da se čuo telefonom i sa pomoćnikom ministra za srednje škole i da je incident snimljen video-nadzorom, a da su italijanski karabinjeri ubrzo nakon incidenta identifikovali i uhvatili dvojicu napadača, dok je direktor Minić dao izjavu u policiji.

KOMŠIJE U ŠOKU ZBOG UBISTVA DESANKE! Marko je pametan i dobar dečko, ali u poslednje vreme je povučen!

Na ekskurziji u Italiji inače boravi 99 učenika prokupačke Gimnazije.

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dejan

pre 4 godine

Albanska bagra. Samo polako, sve se vraca duplo

Vlado

pre 4 godine

Osuđujem svaki takav incident, ali pitam ministra obrazovanja i direktora škole šta "traže" ovi učenici u Italiji? U okviru kojeg predmeta je ovaj "izlet"?! Kad sam ja bio učenik gimnazije, mi smo obilazili istorijske i kulturne znamenitosti i prirodne lepote Srbije u okviru istorije, geografije i drugih predmeta. Jel opet u pitanju "šoping tura" i neki dil direktora i profesora sa turističkom organizacijom???!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija