• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/S.K.

06.10.2019

22:48

(FOTO) OVO JE UBIJENI NOVOSADSKI BIZNISMEN! Bio je vlasnik hotela "Sajam", zaljubljen u pilotiranje, a večeras je IZREŠETAN U SREMSKOJ KAMENICI!

Vesti

(FOTO) OVO JE UBIJENI NOVOSADSKI BIZNISMEN! Bio je vlasnik hotela "Sajam", zaljubljen u pilotiranje, a večeras je IZREŠETAN U SREMSKOJ KAMENICI!

Podeli vest

Novosadski biznismen i pilot Dragan Amidžić Amidža (55) ubijen je večeras oko 20.45 sati, u Sremskoj Kamenici

Amidžić je bio vlasnik hotela „ Sajam“ i više lokala u Novom Sadu i okolini. Poznat je bio i kao zaljubljenik u pilotiranje, imao je u vlasništvu avion marke „ galeb“,a pre šest godina bio je i jedan od organizatora velikog aero – mitinga u Novom Sadu, iznad Dunava, kod Petrovaradinske tvrđave.

Foto:  

(FOTO) ŽESTOK OBRAČUN U KAMENICI! Novosadski biznismen IZREŠETAN U SAČEKUŠI, BLOKIRAN CEO GRAD!

 

Protiv njega je 2014. godine podneta prekršajna prijava, jer je na Mišeluku vozio vojni tegljač guseničar, koji je prethodno kupio od vojske. Snimak vožnje se pojavio u javnosti, a u vozilu su bile još tri osobe. Prijava je podneta, jer vozilo nije bilo registrovano, a prilikom vožnje je oštećen kolovoz.

Kako saznajemo, u poslednje vreme retko se pojavljivao u javnosti i nije dovođen u vezu sa incidentima, kao što je to bilo ranije. U Hrvatskoj mu tzv. Ratni veterani nisu dozvolili učešće na jednom aero-mitingu zato što je navodno, njegov avion predstavljao simbol „ velikosrpske agresiije na Hrvatsku“.

Prema pisanju portala 021.rs, bio je vlasnik je više benzinskih pumpi, ugostiteljskih objekata, skupih automobila...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija