• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.10.2019

22:16

MILICI JE ČOVEK SA KAPULJAČOM PREREZAO VRAT! SVIREPO UBISTVO KOJE JE POTRESLO SRBIJU! Ni devet godina kasnije MONSTRUM NIJE PRONAĐEN!

Vesti

MILICI JE ČOVEK SA KAPULJAČOM PREREZAO VRAT! SVIREPO UBISTVO KOJE JE POTRESLO SRBIJU! Ni devet godina kasnije MONSTRUM NIJE PRONAĐEN!

Podeli vest

Na današnji dan, pre devet godina, dogodilo se svirepo ubistvo koje je šokiralo Srbiju. Na samo 50 metara od svoje kuće, nasred ulice u Subotici, ubijena je Milica Barašin, koja je tada imala samo 16 godina.

Tinejdžerski dani nevine devojčice prekinuti su na najmonstruozniji način: dok se vraćala kući, slušajući muziku,muškarac sa kapuljačom ju je napao s leđa i nožem joj prerezao vrat. Policija je utvrdila da su Milici odsečeni deo kažiprsta i srednjeg prsta, dok je, kako se pretpostavlja, pokušavala da se odbrani od noža i ubice.

Devet godina nakon ovog zločina, ubica nije priveden pravdi. Kamere koje su bile u blizini mesta zločina nisu snimile ništa, a ona koja je mogla da da najviše odgovora, baš tada nije radila. Niko ništa nije video, samo je jedan mladić kasnije rekao da je u blizini video čoveka sa kapuljačom.

Policija je obavila istragu, čak i našla DNK ubice, ali se taj uzorak ne podudara ni sa jednom osobom iz baze podataka u MUP. Kako je Informer već pisao, ostaje jedino mogućnost da krvnik ponovi krivično delo, pa će se na osnovu poklapanja DNK tada otkriti i ko je ubio nesrećnu devojčicu.

Foto: Informer

Majka i dalje veruje da će zločinac biti priveden pravdi

- DNK trag Miličinog ubice ne poklapa se ni sa jednim od njih. To znači ili da ubica u poslednjih nekoliko godina, od kada se ažurira ta arhiva, nije počinio nijedno krivično delo, ili je zločinac neko sa strane, pa je odmah posle zločina 2010. napustio Srbiju. Na drugoj strani, ako bude uhapšen zbog bilo kog drugog dela, njegov DNK će se poklopiti s onim koji se sad nalazi u bazi i odmah će biti okrivljen i za Miličino ubistvo - ispričao je ranije sagovornik iz istrage.

Miličina majka Svetlana Simendić i dalje ne gubi nadu da će zločinac biti otkriven.

- Ubica je presudio mojoj ćerki 7. oktobra, oko 21.15 u naselju Zorka. Muškarac sa kapuljačom ju je napao s leđa i nožem joj prerezao vrat. Zločinac do danas nije poznat, možda slobodno šeta gradom. Htela bih samo da znam zašto se to dogodilo, zašto je neko hteo da ubije moje dete - rekla je očajna majka.

BONUS VIDEO: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija