• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. J.

09.10.2019

14:18

FOTOGRAF IZ PROKUPLJA BRUTALNO PRETUČEN! Đorđe (23) tvrdi: Napali su me iz čista mira, mislili su da slikam zgradu bivše fabrike!

Vesti

FOTOGRAF IZ PROKUPLJA BRUTALNO PRETUČEN! Đorđe (23) tvrdi: Napali su me iz čista mira, mislili su da slikam zgradu bivše fabrike!

Podeli vest

Đorđe Vučinić (23) iz Prokuplja tvrdi da su ga dva lica tukla u Kuršumliji iz čista mira, polomila mu nos na dva mesta i nanela niz povreda po telu

Sukob je počeo kada je Vučinić, ne znajući da je zabranjeno, a kako se amaterski bavi fotografisanjem, slikao nekadašnju zgradu fabrike "Metalac" u Kuršumliji. 

- Krenuo sam da fotografišem manastir Svetog Nikole i prolazio pored tog objekta. Učinio mi se privlačan za crno-belu fotografiju i počeo sam da slikam. U tom momentu je naišao jedan čovek i vrlo oštro me pitao šta radim. Objasnio sam mu, čak pokazao fotografiju. U tom momentu zaustavila su se i kola i iz njih je izašao drugi čovek koji mi je oteo aparat i bacio ga u reku. Tako je sve počelo - tvrdi Vučinić. 

DECO, DOKLE BRE VIŠE?! OSMORICA UČENIKA PRETUKLI MLADIĆA IZ ZEZANJA?! Novo vršnjačko nasilje u Srbiji!

On dodaje  da su ondaobojica počela da ga udaraju, polomila mu nos na dva mesta. Usput su ga psovali.

- Ja sam tri meseca u Češkoj radio da zaradim novac za taj foto aparat. Nisam znao da ne smem da slikam, jer nigde nisam video znak da je fotografisanje zabranjeno i sve to sam pokušavao lepo i na miru da im objasnim. Nisu hteli da me slušaju, samo su udarali. Ceo sam bio u krvi kada su me konačno ostavili na miru i otišli - kazao je Vučinić.

Foto: M. J.

On dodaje da je nekako uspeo da ode do Hitne službe Doma zdravlja u Kuršumliji, a da je usput sretao građane, molio ih da mu pomognu, ali niko nije hteo i svi su samo okretali glavu.

Dežurni lekar mu je snairao povrede, te je kasnije prosleđen u prokupačku bolnicu. Obaveštena je i policija.

U Policijskoj upravi Prokuplje nam je potvrđeno da su se dve osobe sukobile u Kuršumliji u ponedeljak 7. oktobra usred dana i da su obavestili Osnovno tužilaštvo u Kuršumliji po čijem nalogu postupaju dalje. 

Oni nisu hteli da kažu ko su te osobe, ali njihova potvrda i Vučinićeve tvrdnje se ne slažu, odnosno u policiji kažu da su se sukobile dve osobe, a Vučinić da su ga tukle dve osobe. U kuršumlisjkom tužilaštu nam je rečeno da su obavešteni, ali im policija još nije dostavila kompletan izveđtaj o događaju i da ga očekuju ovih dana. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lovac

pre 4 godine

Ako su ga prebili,mislio je da je mnogo jak da mu niko nista ne moze.Ne znam sto se uopste cudi sto su ga napali

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija