• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

09.10.2019

17:14

TIŠINA SVAŠTA KAŽE... TUGA... Prva objava Gruove udovice nakon tragične pogibije repera...

Vesti

TIŠINA SVAŠTA KAŽE... TUGA... Prva objava Gruove udovice nakon tragične pogibije repera...

Podeli vest

Legendarni reper Dalibor Andonov Gru poginuo je nakon kajtinga na Dunavu, 9. septembra u 47. godini. Mesec dana nakon njegove smrti, na Instagramu se po prvi put oglasila njegova supruga, Danica Andonov

- Svako priča sa svojom tišinom, a tišina svašta kaže - napisala je Danica i objavila njihovu zajedničku fotografiju.

Foto: printscreen instagram

Fotka je ganula sve one koji prate Danicu na Instagramu i usledila je lavina komentara u vidu emotikona u obliku srca, kao znak podrške da se drži.

Nekoliko dana nakon Gruove smrti osvanuli su i grafiti legedarnog repera. Jedan u Beogradu, dva u Pragu.

Gru je poginuo 9. septembra 2019. godine, tokom vožnje kajta.

Prema nezvaničnim rezultatima obdukcije, Gru je od jakih udaraca u vodu zadobio dva preloma kičme, nakon čega se udavio. Spasa mu nije bilo, iako su njegovi drugari sa kojima je bio na kajtingu brzo reagovali. Gru je bio iskusan u kajtovanju i uživao je u njemu 20 godina.

 

(VIDEO/FOTO) POSLEDNJI POZDRAV UZ SUZE I JECAJE! Na groblju Orlovača sahranjen Dalibor Andonov Gru!

 

Dalibor je sahranjen 12. septembra na groblju Orlovača u Beogradu. 

Ispraćen je na dostojanstven i velik način, jer je i sam bio veliki čovek. Uz bajkere i trubače. Poslednji put zasvirala mu je pesma "Tiho noći" uz koju je otišao na večni počinak.

Za sobom je ostavio neutešnu suprugu Danicu i dva sina, Vuka i Relju.

Bio je ljubitelj adrenalina i ekstremnih sportova, motora, osnivač hip-hopa u Srbiji, voljen među kolegama i onima koji ga čak nisu ni poznavali, veliki čovek i Beograđanin koji nikada neće biti zaboravljen. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija