• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.10.2019

09:31

DRUGARICU DRŽALI KAO ROBINJU, PODVODILI JE, SILOVALI METLOM! Na suđenju bračnom paru iz okoline Obrenovca otkriveni jezivi detalji mučenja

Vesti

DRUGARICU DRŽALI KAO ROBINJU, PODVODILI JE, SILOVALI METLOM! Na suđenju bračnom paru iz okoline Obrenovca otkriveni jezivi detalji mučenja

Podeli vest

Mileva Martinov i Nenad Petrović primili u svoj dom prijateljicu Jelenu V. (28), koja je pobegla od oca silovatelja, pa je skoro dve godine zverski mučili i zarađivali na njoj

Na jučerašnjem suđenju supružnicima Milevi Martinov (28) i Nenadu Petroviću (36) iz Velikog Polja kod Obrenovca otkriveni su jezivi detalji mučenja Jelene V. (28), koju su skoro dve godine držali kao robinju u kući!

Nesrećnu devojku su vezivali lancem, podvodili je, silovali metlom, čupali joj nokte, decu terali da mokre po njoj i njenoj hrani i terali je da jede izmet! "Supružnici iz pakla", kako su Mileva i Nenad prozvani u medijima, nevešto su se pravdali u Višem sudu u Beogradu da im je sve namešteno i da im je Jelena nije bila robinja već samo "gošća koju niko nije ni pipnuo"!

I otac je silovao

Jelena je, inače, odrasla sa svojom mučiteljkom u okolini Pančeva i bile su bliske drugarice, ali se Mileva kasnije preselila u Veliko Polje kod Nenada. Za to vreme Jelena je trpela jezivo zlostavljanje u kući, a u istrazi je navela i da ju je otac u više navrata silovao. Pre tri godine joj je prekipelo i odlučila je da pobegne od kuće.

Mileva ju je tada pozvala da se privremeno preseli kod nje i Nenada, što je Jelena i učinila. Kako je nesrećna devojka sama ispričala istražiteljima, u početku je sve bilo u redu. Međutim, posle sedam-osam meseci, Mileva je postala bolesno ljubomorna, misleći da je Nenad vara sa Jelenom i tad je počela zverski da je maltretira. U toj torturi pridružio joj se i muž, jer je uvideo da može da zaradi tako što će Jelenu podvoditi i terati je da prosi na Zemunskom keju.

Prema optužnici, Jelena je živela kod Mileve i Nenada ukupno 22 meseca, sve do 20. oktobra 2018, kada je oslobođena iz ropstva, a "supružnici iz pakla" su uhapšeni. Kad su im policajci upali u kuću usred noći, zatekli su Jelenu kako spava na podu, pokrivena samo jednom jaknom, a pored nje su bili lanci i katanac kojim je bila vezivana.

Mileva i Nenad su juče u sudu, negirajući sve navode iz optužnice, tvrdili da im je sve smestio Nenadov brat, koji je navodno bio u ljubavnoj vezi sa Jelenom.

On se nevešto pravdao da je lanac u kući "služio za zaključavanje vrata", a na optužbe da je podvodio Jelenu, kazao je: "Ja sam viđao kako ona ima seks sa nekim muškarcima u mojoj kući i da su joj oni posle davali po 1.000 dinara."

Na pitanje zašto je Jelena spavala na podu, odgovorio je:
- Dosadilo joj je da spava u krevetu sa mojom decom jer su je popišavali tokom noći. Mileva joj je zato stavila debeo jorgan na pod, pored peći, prekrila ju je ćebetom i tu je spavala - rekao je optuženi, nakon čega mu je sudija Bojan Mišić predočio policijske fotografije sa hapšenja.

Foto: Informer DN

Na slikama se, međutim, vidi kako Jelena spava na podu, sklupčana, pokrivena samo jednom tankom crnom jaknom.
- Gde su jorgan i ćebe na slici? - pitao je sudija, a Petrović mu je hladnokrvno odgovorio da je "jorgan uzela policija tako što su ga izvukli ispod nje kako bi je bolje fotografisali" (?!?)
Petrović je priznao samo da mu je Jelena davala sav novac od socijalne pomoći, oko 12.000 dinara mesečno, kako bi navodno podelila s njima kućne troškove. Na optužbe da ju je terao da prosi odgovorio je da ju je on dovozio do Zemunskog keja i da je odlazio po nju, ali "nije znao šta je ona tamo radila"?!?

Celu ovu Nenadovu priču juče je potvrdila i Mileva.
Podsetimo, Mileva i Nenad su uhapšeni po prijavi njihovog komšije, koji je noćima slušao Jelenine jezive krike iz kuće. On je prethodno mesecima viđao nesrećnu devojku vezanu lancima, pretučenu i izmučenu, ali nije odmah smeo to da prijavi policiji iz straha jer mu je Nenad pretio.

Foto: Informer DN

(Ne)pravedna kazna

Kad su supružnici konačno dolijali, utvrđeno je da je Jelena držana kao prava robinja. Podvodili su je za 1.000 dinara, svakodnevno su je tukli i mučili na užasne načine. Mileva joj je, kako je Jelena ispričala, kleštima čupala nokte i snažno štipala za vaginu, a u nekoliko navrata bi je terali da jede izmet. Silovali su je metlom i naneli strašne povrede po genitalijama i anusu.

Mileva je, prema Jeleninom iskazu, terala svog najstarijeg sina, koji je tada imao deset godina, da mokri po njoj. Od hrane su joj davali uglavnom samo hleb, na koji bi se neko od ukućana prethodno pomokrio.

Ako budu osuđeni, "supružnicima iz pakla" preti do 10 godina zatvora. Oni su od hapšenja u pritvoru, koji im je juče produžen, a Jelena je od oslobađanja u Sigurnoj kući. 

GODINAMA SILOVAO ĆERKU, DEVOJČICA RAZMIŠLJALA O SAMOUBISTVU ZBOG TORTURE! Za jezivi incest u Novom Pazaru dobio 15 godina robije!

Auto kupili od preturanja po kontejneru?!

 

Mileva je izjavila na sudu da je nepismena, dok Nenad ima samo nekoliko razreda osnovne škole. Nikad nisu imali stalno zaposlenje i godinama primaju socijalnu pomoć. Međutim, pošto su imali satelitsku antenu na kući, relativno skupu garderobu i obuću, automobil "pežo 306", a pre toga "folksvagen pasat", sudija ih je pitao kako su zaradili novac za te stvari. Nenad je mirno odgovorio:
- Pa povremeno sam radio na građevini i skupljao stvari po kontejnerima, a žena je prodavala maramice na ulici. Eto, od toga smo zaradili za sve to - rekao je Nenad.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vla

pre 4 godine

30-40 godina robije pa da osete kako je biti vezan, to su zivotinje, nisu ljudi, zato je kavez za njih

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija