• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

11.10.2019

17:35

POLJUBIŠ SINA, ZATVORIŠ KOVČEG I NEMA GA VIŠE! Potresna ispovest oca mladiće koji je UBIJEN NA ZVEZDARI: Jednu stvar dugujem svom Milošu, i TO ĆU ISPUNITI!

Vesti

POLJUBIŠ SINA, ZATVORIŠ KOVČEG I NEMA GA VIŠE! Potresna ispovest oca mladiće koji je UBIJEN NA ZVEZDARI: Jednu stvar dugujem svom Milošu, i TO ĆU ISPUNITI!

Podeli vest

- Na kraju ga vidiš samo u mrtvačnici, kad odneseš odelo. Vidiš ga u kovčegu, obučenog. Priđeš, poljubiš ga, zagrliš, pipneš ga rukama, a on onako leži... Misliš, sad će da ustane. Pakuješ ga u kovčeg, u kola, pa u čačansku kapelu. Ne možeš da se odvojiš od njega. Leži tu, treba da staviš poklopac definitivno, ne znaš šta da radiš. Onda kažeš ženi i ćerki: "Nemojte da ga diramo, pustimo ga da se odmara". Zatvoriš kovčeg i više ga nema - govori kroz stisnute zube Goran Mileusnić, otac studenta Miloša (24), koji je ubijen 27. januara ove godine na Zvezdari.

Nakon noći navodno provedene na društvenim mrežama, osumnjičeni Neđeljko Đurović, nezadovoljan svojim životom, rano ujutro izašao je na ulicu i nožem nasmrt izbo Miloša, koga je tad prvi put video.

NAPRAVIO SAM MU KUĆICU ZA IGRAČKE NA GROBU, SESTRU MU NALAZIM U SOBI KAKO GLEDA NJEGOVE STVARI I PLAČE! Najpotresnija ispovest oca malog Radenka koji je preminuo pre tri godine: JA SAM ČOVEK KOJI HODA MRTAV!

Osumnjičen je za teško ubistvo, počinjeno na svirep i podmukao način, ali suđenje ni posle 9 meseci nije počelo.

Foto: Facebook

- Milošev najbolji drug je došao tog dana kad je ubijen. Drhtala mu je usna. Moja žena ga je pitala da li se nešto Milošu desilo. Klimnuo je glavom i rekao da jeste. Pitala ga je da li je živ, on je rekao da nije. Kada sam to čuo, udario sam glavom u vazu, raskrvario se, pao dole. Ne znaš šta da radiš u tom trenutku, to je takva agonija, takva bol - kaže Goran.

- Spusti se kovčeg u raku, baciš malo zemlje, sve to prođe, ostaneš sam nad humkom i šta ćeš? Moraš da ideš kući. Ne ide ti se. Smrzavaš se i hladnoća te na kraju otera. Ali ti se ne ide. Dolaziš ovde u pakao. Tek kad dođeš u praznu kuću, vidiš da je svuda on, a njega nema. On je na groblju - izgovara Milošev otac i u tom trenutku bol ga slama. Jeca.

Foto: Informer DN

Ni danas ne mogu da se pomire sa načinom na koji je izgubio život.

- Prvo što mi je palo na pamet je s kim je sedao u kola, mislio sam da je saobraćajka. Ali kad sam čuo to, to je šok, to je neverica, ne možeš da veruješ da postoji čovek na ovom svetu... Hajde na svetu i možda, ali u Srbiji u kojoj sam ja živeo, odrastao, završavao školu, da se to tako promenilo, da postoje ljudi koji izađu na ulicu, izvade mačetu, nož i iskasape čoveka. Zašto - pita Goran.

Milošec otac je hirurg i kada je video obdukcioni nalaz, znao je da njegovom sinu nije bilo spasa.

Foto: Informer/Facebook

- Dok je umirao, moj sin je ponavljao "moram da izdržim, moram da izdržim...", ali nož mu je rasekao trbušnu aortu. Toliko je iskrvario da nije mogao da izdrži i preživi.

 

 

Na prvo ročište još se čeka, i posle 9 meseci od ubistva.

- Na svako suđenje ću ići. Ja moram da imam snage za to. To dugujem mom mrtvom sinu, bar toliko - očajan je Goran.

BONUS VIDEO: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Đuka

pre 4 godine

ZVERI SE NE SME DATI DA UMRE A UMIRATI TREBA SVAKI DAN.MOKRA SAMICA 40 GODINA.

Banjo

pre 4 godine

Uopste niste praavedni prema ovom decku sto je sad optuzen za ubistvo. Kazete samica 40godina. Zbog ubistva. Pa ne radi se to tako u civilizovanom svetu gospodo. Nego lepo se ustanovi da je on ubio a jeste. A onda "pobegne" iz zatvora. Posle duzeg vremena niko nista o njemu ne pise. A zasto jer je setao sumom pa se slucajno. Se ubo o otrovan kolac na kome je namazan otrov od pauka pa slucajno upadne u rupu u kojoj slucajno su pacovi koji nisu jeli nista mesec da. Pa slucajno ga nadju da jedva dise. Da mu se adrenalinska inekcija cisto da ne umre odma jer mora da se vrati na sudjenje.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija