• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/N.Š.

17.10.2019

11:19

REKAO JE DA ĆE SE VRATITI BRZO I DONETI PARE, a onda mi je POLICIJA ZAKUCALA NA VRATA! Supruga otkrila DETALJE KOBNE NOĆI U KOJOJ JE STRADAO NEBOJŠA

Vesti

REKAO JE DA ĆE SE VRATITI BRZO I DONETI PARE, a onda mi je POLICIJA ZAKUCALA NA VRATA! Supruga otkrila DETALJE KOBNE NOĆI U KOJOJ JE STRADAO NEBOJŠA

Podeli vest

Telo Nebojše Nedeljkovića (45) iz Bariča nađeno je juče ujutru u automobilu u jednoj zabačenoj ulici u Bariču.

Kako saznajemo, Nebojša Nedeljković živeo je nekoliko ulica dalje od mesta gde je pronađeno njegovo telo. Navodno je bio zaposlen u jednom auto-servisu kao mehaničar za popravku kamiona.

UHAPŠENI OSUMNJIČENI ZA STRAVIČAN ZLOČIN U BARIČU! Posle svađe iskasapili muškarca

IZMASAKRIRAN VOZIO KOLA! Stravični detalji ZLOČINA U BARIČU, OTKRIVEN I MOTIV UBISTVA

BIO U ZATVORU ZBOG UDESA U KOJEM JE UBIO ČOVEKA! Ovo je muškarac ČIJE JE TELO NAĐENO U ZABAČENOJ ULICI U BARIČU!

Foto: Privatna arhiva

Nebojša Nedeljković

Njegova nevenčana supruga, koja se Informerovim reporterima predstavila kao Tanja, ispričala je juče da joj je pre ubistva Nebojša rekao da ide da se nađe sa jednim drugarom.


- Nije rekao sa kim treba da se vidi, ali je kazao da će se vratiti brzo i doneti neki novac. To je bilo oko 23 časa. Ja sam ga zvala oko 00.45, on se javio i rekao da brzo dolazi kući. Kada sam ga oko 01.25 ponovo zvala, nije se više javljao na telefon. Rano ujutru je došla policija, koja mi je saopštila šta se dogodilo - kaže Tanja, koja je dodala da su ona i Nebojša bili dve godine u vezi.

Foto: Printscreen TV Pink

Automobil u kojem je nađeno telo


Meštani Bariča ispričali su da je Nebojša bio problematičan.
- Koliko znam, imao je veliki servis za kamione kod Ostružnice. Njegovi roditelji su ga čak vodili u Rusiju na lečenje i odvikavanje od narkotika. Tada mu je ugrađen blokator, koji je pokušao da iseče jer je bio u krizi - kažu meštani.

Imao krivični dosije
Ubijeni Nebojša N. je odranije poznat policiji jer je imao krivični dosije. Prema nezvaničnim saznanjima, on je pre desetak godina kolima ubio pešaka na Umki i zbog toga je robijao tri godine. Nebojša je navodno u momentu nesreće bio pod dejstvom narkotika.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija