• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Subotica

18.10.2019

10:15

MASKIRANI IZLETELI USRED DANA SA DŽAKOM U KOM JE BILO MILION EVRA! Šok snimak pljačke u Subotici! (VIDEO)

Vesti

MASKIRANI IZLETELI USRED DANA SA DŽAKOM U KOM JE BILO MILION EVRA! Šok snimak pljačke u Subotici! (VIDEO)

Podeli vest

Na početku radnog dana za mnoge, u jutarnjem "špicu", prolaznike, radnike u okolnim radnjama i stanare, oko 9 časova uznemirio je pucanj iz pištolja, a vrlo brzo i sirene polcijskih automobila koje su došle na lice mesta gde su, kako se nezvanično saznaje, dve osobe u saučesništvu, na ulazu u Poštansku štedionicu presrele radnika obezbeđenja i uz pretnju oružja oteli mu torbu sa za sada nepoznatom količinom novca, iako se nezvanično moglo čuti da je u pitanju suma od oko milion evra.

Kako saznajemo na licu mesta, nakon izvršenog krivičnog dela jedan pljačkaš je pucao u vazduh, a zatim hitro otrčao prema vozilu koje je bilo nedaleko parkirano, a u kojem ga je čekao saučesnik u izvršenju krivičnog dela. Dvojica su, kako se i dalje nezvanično zna, a na šta su sugerisali radnici iz okolnih prodavnica, pobegla automobilom stranih registarskih oznaka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snimak sa nadzorne kamere oružane pljačke Poštanke štedionice u sredu, 16. oktobra.

A post shared by Subotica.com (@wwwsuboticacom) on Oct 18, 2019 at 12:09am PDT

Policija je odmah po dojavi izašla na lice mesta, a po dobijenim informacijama o potencijalnom opisu vozila kojim su se osumnjičeni uputili u beg veliki broj patrola aktivirao se i krenuo u potragu za vozilom, odnosno licima u njima.

Kriminalistička policija i tužilac Višeg javnog tužilaštva oko pola 10 su počeli uviđaj, nešto iza 11 časova su ga završili, a neposredna okolina je bila ograđena policijskom trakom i nije bilo dozvoljeno zadržavanje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djokica

pre 4 godine

Izvucena sedmica :) .. ostalima vise srece drugi put .. axaxaxxax

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija