• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Veljković

18.10.2019

14:52

KAMERE OTKRILE ISTINU! Aleksandar zaobišao baka Ružicu, pa se vratio da je PREGAZI! Pritvor osumnjičenima za ubistvo u Požarevcu!

Vesti

KAMERE OTKRILE ISTINU! Aleksandar zaobišao baka Ružicu, pa se vratio da je PREGAZI! Pritvor osumnjičenima za ubistvo u Požarevcu!

Podeli vest

U Višem sudu u Požarevcu određen je jednomesečni pritvor za Aleksandra Đorđevića (22), zbog sumnje da je 14. oktobra izvršio teško ubistvo Ružice Kovač (78). Pritvor od 30 dana određen je i za Danijela Stanojevića (22) i njegovog oca Sašu Stanojevića (47), zbog sumnje da su izvršili krivična dela podstrekivanje na ubistvo i pomaganje izvršiocu nakon krivičnog dela. Na saslušanju kod tužioca Aleksandar se branio ćutanjem, dok su druga dvojica ponovila sve rečeno pred policijom, priznavši dela za koja se terete

Pored odluke o pritvoru, stavljen je i zahtev za sprovođenje istrage,  u kojoj će se obaviti saslušanja svedoka, pregledanje snimaka nadzornih kamera, kao i psihijatrijsko veštačenje osumnjičenog Aleksandra. Sumnja se da je on lice sa posebnim potrebama i da potiče iz asocijalne, siromašne porodice, a roditelj su mu gluvonemi. Sumnja se da je Aleksandar je Ružicu namerno udario autom dok je bila na biciklu, a od teških povreda ona je sutradan preminula. Njegovi  saučesnici nagovorili su ga na ovo delo, obećavši mu 400 evra i polovan auto.


Danijel i Saša hteli su da se otarase Ružice, za koju tvrde da su joj dali 10.000 evra za kuću u Dunavskoj. Trebalo je 15.000, ali su se dogovorili da za preostalih 5.000 evra ona doživotno boravi u kući. 

NAGOVORIO KOMŠIJU DA UBIJE BAKA RUŽICU ZBOG KUĆE?! Šokantna tajna krije se iza zločina u Požarevcu! Supruga uhapšenog tvrdi: Ružica je bila u Jehovinim svedocima, žalila se da su joj uzeli imovinu!


Međutim, kad je htela da ih izbaci, rešili su da je likvidiraju, pa su za to angažovali Aleksandra, Danijelovog druga. Kobnog dana, 14. oktobra, Danijel i Saša dojavili su Aleksandru gde se Ružica kreće biciklom, pa je krenuo da je nađe „zastavom 101“.


Kad je Aleksandar ugledao Ružicu na putu, zaobišao je njen bicikl, u prolazu utvrdio da jeste ona u pitanju, onda se vratio nazad, paponovo okrenuo i počeo da je sledi. Zatim je naglo, desnom stranom auta, udario njen bicikl i ona je pala na asfalt. Onda je pobegao u Mihajlovac, a za njim su, svojim autom, krenula druga dvojica. Zajedno su kupili benzin i zapalili „zastavu“, a onda se svi vratili u Požarevac.  Za krivično delo za koje se osumnjičeni terete, zaprećena je kazna od 10 do 30 i 40 godina zatvora.

Kamere otkrile istinu


U početku se mislilo da se radi o udesu. Međutim, na nadzornim kamerama videlo se kako Aleksandar prati i zaobilazi Ružicu, vraća se i onda je udara. Sve to su osumnjičeni vrlo brzo priznali na saslušanju, pa je ceo slučaj okvalifikovan kao teško ubistvo.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!
Fudbal

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!

"Mančester siti razmišlja o budućnosti bez Pep Gvardiole. Sve manje veruju da će produžiti ugovor koji ističe 2025. godine", javlja španski portal "Relevo".

20.04.2024

10:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija