• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.D.

21.10.2019

14:35

PRESUDA BIVŠEM FUDBALERU Albert Nađ OSLOBOĐEN OPTUŽBI ZA NEPLAĆANJE IZDRŽAVANJA

Vesti

PRESUDA BIVŠEM FUDBALERU Albert Nađ OSLOBOĐEN OPTUŽBI ZA NEPLAĆANJE IZDRŽAVANJA

Podeli vest

Treći osnovni sud u Beogradu oSlobodio je danas nekadašnjeg fudbalskog reprezentativca Alberta Nađa od optužbi za nedavanje izdržavanja bivšoj supruzi i sinu.

Treći osnovni sud, koji je izrekao ovu presudu, utvrdio je da su tužitelji u parnici tvrdili da Nađov sin studira, a fakultet nikada nije upisao.

NAĐ IDE U ZATVOR, DECI DUGUJE 27.000 EVRA?! Podignuta optužnica protiv bivšeg fudbalera!

Utvrđeno je da je on samo aplicirao, na osnovu čega je dobio ispravu kao da je redovan student, a to nije bio, pa nije imao pravo na izdržavanje.

Podsetimo, Nađa je bivša supruga Jelena tužila za povećanje alimentacije i tvrdila da se on već četiri godine ne interesuje šta se dešava sa njihovom decom.

BOLNA ISPOVEST ŽENE ALBERTA NAĐA: Tukao me u trudnoći, HTEO JE DA ME SILUJE PRED SINOM!

Ona je takođe optužila Nađa da ju je bivši suprug tukao tokom prve trudnoće, zbog čega njihov najstariji sin i danas ima problem sa očima i čak mu je potrebna operacija.

Rekla je i da je dobijala batine pred decom i da je jednom prilikom Albert pokušao da je čak i siluje pred starijim sinom, koji je tom prilikom pokušao da je zaštiti.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djo

pre 4 godine

Sta li ce gospodjo Vojtehovski reci na ovo? Da li ce napraviti emisiju i izvinuti se Albertu?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija