• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.10.2019

12:14

NAŠ ZADATAK JE DA ZAŠTITIMO DECU I SKLONIMO DROGU SA ULICA! Stefanović pohvalio policajce zbog zaplene 13 kilograma amfetamina

Vesti

NAŠ ZADATAK JE DA ZAŠTITIMO DECU I SKLONIMO DROGU SA ULICA! Stefanović pohvalio policajce zbog zaplene 13 kilograma amfetamina

Podeli vest

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović pohvalio je danas pripadnike beogradske kriminalističke policije, koji su sinoć zaplenili 13 kilograma amfetamina i uhapsili A.N. (1990) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga

Policija je pretresom stana u Novom Beogradu pronašla narkotike spakovane u 14 paketa. 

- Želim da pohvalim pripadnike policije za ovu akciju i da podsetim da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova od početka godine zaplenili više od 5,7 tona narkotika i uhapsili deset organizovanih kriminalnih grupa, što jasno ukazuje da je borba protiv narkotrafikinga i narko-dilera jedan od najznačajnijih prioriteta MUP-a. Naš najvažniji zadatak jeste da zaštitimo našu decu od ove pretnje, sklonimo drogu sa ulica i osiguramo bezbednost građana - rekao je ministar Stefanović.  

On je poručio da će policija istrajati u borbi protiv novijih vrsta narkotika, poput amfetamina, ekstazija i drugih, ali da za pripadnike MUP-a nema opasnih i manje opasnih droga, većih i manjih količina, već se bore protiv svakog narko-dilera i svih vrsta droge.   

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastaviće sa intenzivnim radom na suzbijanju narkotrafikinga i želim da im se još jednom zahvalim što istrajavaju u ovoj borbi, vrlo često rizikujući i svoje živote - rekao je Stefanović. 

OVO IMA SAMO U SRBIJI! Pijan se slupao usred noći, pa povređen i krvav PROVALIO u policijsku stanicu UKRAO LISICE!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

Треба дрогу ЛЕГАЛИЗОВАТИ...!! Ко је наркоман, нека у државној апотеци куп себи "дозу"... Боље за њега...Боље за државу...!! Само мафија онда... - губи...!! Докле год се држава и полиција боре против наркоманије... - МАФИЈА је та, која профитира...!!

Izbori 2024

Ponovo cirkus u Skupštini Srbije, opozicija pokušala da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura! Uživo
Izbori 2024

Ponovo cirkus u Skupštini Srbije, opozicija pokušala da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura!

U Skupštini Srbije danas se nastavlja rasprava o izboru predsednika parlamenta. Poslanici Skupštine Srbije raspravljali su u ponedeljak o predlogu, koji je obrazlagao šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov, da predsednik Skupštine Srbije bude potpredsednica SNS Ana Brnabić. Taj predlog podržale su Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Savez vojvođanskih Mađara, Jedinstvena Srbija, Pokret ujedinjenih penzionera Srbije, dok su se protiv izjasnile Srbija protiv nasilja, Nova Demokratska stranka Srbije, Mi glas iz naroda dr Branislav Nestorović i Mi glas iz naroda.

19.03.2024

09:59

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija