• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

22.10.2019

23:13

MARKO NIJE ŽELEO DA IZAĐE TE VEČERI, KAO DA JE PREDOSETIO... Ispovest sestre nastradalog Srbina iz Čikaga: U maju nas je sve okupio, nismo bili svesni da je poslednji put...

Vesti

MARKO NIJE ŽELEO DA IZAĐE TE VEČERI, KAO DA JE PREDOSETIO... Ispovest sestre nastradalog Srbina iz Čikaga: U maju nas je sve okupio, nismo bili svesni da je poslednji put...

Podeli vest

Marko Bošković (27) iz Obrenovca poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se u noći između subote i nedelje desila u blizini Čikaga, kada se u njegov automobil zakucao pijani Meksikanac Huan Rodea-Kruz (25), vozeći u suprotnom smeru

Kobne noći sa Boškovićem u automobilu bili su njegovi prijatelji Momčilo Grujić (27) sa devojkom Lorom Uribe (26) iz Kolumbije i David Kabić (27).

- Momčilo je teško povređen i u komi je, dok je njegova devojka Lora poginula. David je lakše povređen. Do nesreće je došlo kada se u automobil kojim je upravljao Bošković svojim kolima zakucao Meksikanac, inače pljačkaš banki. On ne samo da je vozio pijan već je uleteo u suprotan smer i izazvao direktan sudar - kaže izvor.

Ivana Gavrić, sestra poginulog Marka, ispričala je u potresnoj ispovesti za Kurir da se njen brat kobne noći sa prijateljima vraćao sa proslave rođendana iz kluba koji se nalazi svega deset minuta vožnje od njegovog stana.  

- Marko nije želeo da izađe te večeri jer je sutradan trebalo da vozi kamion. Međutim, pristao je na molbu prijatelja da ih odveze u klub i vrati ih - priča uplakana sestra i nastavlja:  

- Objasnili su nam da je na Markov auto iz suprotnog smera naleteo taj pijani Meksikanac. On se pogrešno uključio na put. Marko je video njegove farove i rekao: „Kakva nam ovo svetla idu u susret, odakle dolazi?".   

 

(VIDEO) SNIMAK KOJI JE MARKO POSLAO SESTRAMA PRED SMRT KIDA DUŠU! Srbin iz Čikaga OVAKO proveo poslednje sate!

 

Pokušao je da se skloni udesno, ali je udario u bankinu, a potom ga je s leve strane udario taj Meksikanac. Ona dodaje da je nakon udesa David Kabić, koji je srećom lakše povređen, odmah izašao iz automobila.  

- Čuli smo da ih je sve dozivao i da se nakon kraćeg vremena onesvestio. Hitna pomoć je pokušala da povrati Marka i Loru, prevezli su ih u bolnicu. I tamo su pokušavali reanimaciju, ali nisu uspeli - priča očajna sestra.  

Markova smrt u Čikagu produžila dva života: Bošković je bio donor organa

 

Porodica Bošković u šoku je nakon što je njihov Marko poginuo u Čikagu. Dok su primali izjave saučešća, saznali su još jedan detalj, koji samo potvrđuje koliko je on bio dobar momak. Naime, On je imao donorsku karticu i želeo je da bude donor organa ukoliko mu se nešto desi, a kako su njegovi u utorak saznali, uspeo je da spase dva života, što ih je bar malo utešilo.

- Bio je divno dete, i dalje sam u šoku. Ne mogu da verujem da se ovo desilo mom sinu. Imao je velike planove, osnovao svoju firmu, pred njim je bio život. Zadesila nas je velika tragedija - priča Ljubiša Bošković, Markov otac. 

Kako kaže, poslednji put se sa bratom videla u maju, kada je bio u Srbiji kako bi kumovao drugu na venčanju.  

- Kada je došao, imao je želju da okupi društvo i da se provesele. .. Uvek je bio veseo, i tada smo se svi veselili sa njim - priča ona.  

Huanu Rodea-Kruzu (25), koji je pijan izazvao nesreću, po pisanju američkih medija, preti i do 28 godina robije.

- Bio je sam u kolima kada je izazvao nesreću. Policija je posle udesa u njegovom autu zatekla više otvorenih i neotvorenih piva, kao i nekoliko razbijenih flaša žestine. Određena mu je kaucija od 750.000 dolara, a ako uspe da je plati, moraće da nosi nanogicu - pišu tamošnji mediji.   

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija