• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

25.10.2019

13:19

OBRT! ZIDAR SASLUŠAN ZBOG UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ! Njegov DNK krije rešenje misterioznog ubistva?!

Vesti

OBRT! ZIDAR SASLUŠAN ZBOG UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ! Njegov DNK krije rešenje misterioznog ubistva?!

Podeli vest

Pored imena Zorana Marjanovića, koji je jedini optužen za smrt supruge, u optužnicu je stavljeno i ime građevinskog radnika s juga Srbije Stanoja I., čiji je DNK materijal poređen s biološkim materijalom nađenim na pevačicinim gaćicama

Stanoje I., građevinski radnik s juga Srbije, jedini je muškarac koji se pored Zorana Marjanovića pominje u optužnici Višeg tužilaštva u Beogradu koja je podignuta zbog ubistva pevačice „Granda“ Jelene Marjanović.

Ime Stanoja I. vezuje se za jedan od ključnih dokaza u istrazi - DNK trag nađen na pevačicinoj odeći, za koji je utvrđeno da pripada muškarcu, ali ne i kom.

Foto: Insajder

Nepoznati profili

- Trenerka i veš pokojne Jelene, koja je ubijena 2. aprila 2016. na nasipu u Borči, odmah su poslati na veštačenje. Izolovani DNK tragovi su, pored poređenja s biološkim profilima njenog muža Zorana i ostalih članova porodice, upoređeni i sa DNK materijalom izvesnog Stanoja I., zidara koji je posle zločina zatečen kako spava pored kanala - otkriva izvor.

ZORAN MARJANOVIĆ ULAZI U RIJALITI?! Imaće tajnu sobu za advokate, a od honorara će vam se zavrteti u glavi!

Međutim, prema nalazu Biološkog fakulteta u Beogradu, nije moglo da se utvrdi kome biološki tragovi pripadaju.

- Mešani profili ukazuju na mušku osobu, ali to nije zidar, kao ni članovi porodice Marjanović - navodi se u optužnici koja je podignuta protiv supruga pokojnice.

Foto: Insajder

Prema rečima našeg izvora, neobično je to što je u optužnici ostalo ime građevinca, iako je DNK uziman i drugim osobama, čija imena nisu navedena.

ŠOKANTNE TVRDNJE! PRONAĐEN DNK: Ubica Jelene Marjanović je na slobodi i kreće se u OVIM KRUGOVIMA!

- Stanoje I. je samo jedan od nekoliko desetina, a možda i stotina muškaraca kojima je uziman biološki materijal na analizu tokom godinu i po dana, koliko je prošlo od ubistva do trenutka kada je Zoran Marjanović zvanično osumnjičen. Upravo zbog toga je neobično što je samo njegovo ime pomenuto u zvaničnom dokumentu, pored imena Zorana i članova njegove porodice. Moguće je da je tužilaštvo, uvođenjem misterioznog građevinca u predmet, ostavilo otvoren prostor za neke nove pravce - objašnjava izvor.

Bio pod lupom

Zidar s juga, kako naš sagovornik dodaje, bio je pod lupom istražitelja zbog toga što je u vreme ubistva bio na nasipu, u blizini mesta na kom je pronađena mrtva Jelena.

Podsetimo, jedini osumnjičeni za zločin je Jelenin suprug Zoran. On od prvog dana tvrdi da nije kriv.

- Upravo nepoznati muški DNK, koji je pronađen na vešu pokojne pevačice, ali i izvesni Stanoje I., čije se ime pominje u optužnici, mogli bi da budu glavni aduti kojima će Zoran Marjanović i njegovi branioci pokušati da dokažu njegovu nevinost - objašnjava on.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija