• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. J.

30.10.2019

08:06

ČUDO KOD PROKUPLJA! Vatrogasci se vraćali sa zadatka i naleteli na JEZIVU SCENU: Automobil je sleteo s puta i prevrnuo se nekoliko puta, DA ONI NISU BILI TU VOZAČU NE BI BILO SPASA!

Vesti

ČUDO KOD PROKUPLJA! Vatrogasci se vraćali sa zadatka i naleteli na JEZIVU SCENU: Automobil je sleteo s puta i prevrnuo se nekoliko puta, DA ONI NISU BILI TU VOZAČU NE BI BILO SPASA!

Podeli vest

Prokupački vatrogasci prvi su pružili pomoć licu koje je sinoć povređeno na magistralnom putu Niš - Priština, u prokupačkom selu Tulare

Oni su u trenutku kada je muškarac N. R. (58) iz Kuršumlije sleteo sa puta i nekoliko puta se prevrnuo vozilom, zaustavili svoje vozilo i odmah otrčali do kola. 

-Vozač je imao epi napad i zbog toga je i došlo do saobraćajne nezgode u kojoj se njegovo vozilo više puta prevrnulo i završilo pedeset metara od puta. Odmah su priskočili u pomoć i pružli mu je, a zatim pozvali Hitnu službu Doma zdravlja Prokuplje. Zaista je reč o hitnoj intervenciji i prava je sreća da su u tom trenutku naišli i da su reagovali - kazala nam je osoba koja je upoznata sa dešavanjima. 

Nakon što je stanje osobe stabilizovano, ona je prebačena je u Opštu bolnicu "Dr Aleksa Savić" na dalje lečenje. U prokupačkoj bolnici nam je potvrđeno da je lice primljeno i da je nakon dijagnostike upućeno na dalje lečenje na Odeljenje neurologije. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija