• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer - Tanja Ivančević

05.11.2019

12:56

EKSKLUZIVNO! DETALJI ZORANOVE ODBRANE! Ovaj trenutak sam čekao tri i po godine! EVO ŠTA JE REKAO U SUDNICI

Vesti

EKSKLUZIVNO! DETALJI ZORANOVE ODBRANE! Ovaj trenutak sam čekao tri i po godine! EVO ŠTA JE REKAO U SUDNICI

Podeli vest

Zoran Marjanović, optužen za svirepo ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine u Borči, iznosi odbranu pred Višim sudom u Beogradu.

Kako Informer ekskluzivno saznaje, Marjanovićevo iznoenje odbrane je trajalo dva i po sata bez prestanka do prve pauze.

On je još jednom ponovio da nije kriv i da nema nikakve veze sa ubistvom supruge.

"Ovaj trenutak sam čekao tri i po godine. Verujem da je sudnica mesto, jer meni do sada nije pružena šansa za to. Sve protiv mene i moje porodice je spinovano, izokretano, objavljivane su informacije iz samog predmeta u raznim emisijima i to dok sam bio u pritvoru, a niko nije reagovao", izjavio je Marjanović.

Foto: Informer

Posebno je istakao da je njihov odnos bio savršen, ali da su ponekad imali nesuglasice oko njenog stajlinga kada je odlučila da se vrati na estradu.

Po savetu branilaca Odbio je da odgovara na pitanja Tužilaštva jer smatra da su od početka protiv njega vodili nedoličnu i nekorektnu istragu.

POČINJE SUĐENJE DECENIJE: Zoran Marjanović spremio odbranu i najavio TOTALNI OBRT!

On je u svojoj odbrani ponovio da je tog kobnog dana došao na nasip sa Jelenom i ćerkim, parkirali mesrcedes kod prve rampe, na borčanskom nasipu iako su prethodno hteli da idu na Labudovo jezero gde je Jelena planirala da trči, ali je tamo bila velika gužva pa su se u uposlednji čas predomislili i uputili na nasip u Borču.

Foto: Informer

 

EKSKLUZIVNI SNIMCI! Zoran Marjanović stigao na suđenje decenije! OKUPLJENIMA REKAO SAMO JEDNO (VIDEO)

Dodao je i da se Jelena zagrevala vijačom na poljani i ostavuila je ćerki i krenula da trči. Na nasipu su ostali Jana i on, a kada je primetio da je nema, zvao je telefonom, ali mu se ona nije mu se javila. Odmah potom je pozvao policajca prijatelja, pa brata, oca i ostale.

Marjanović je istakao da je preživeo "psihički aušvic" od trenutka kada je otišao u Sup da prijavi nestanak supruge njega su ispitivali razni inspektori, određeno mu je zadržavanje, čak su ga fizički tukli, udarali ga po glavi, pretili mu psihički da bi iznudili priznanje.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija