• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T. Ivančević

05.11.2019

13:36

ŠOK U SUDNICI Stiglo misteriozno anonimno pismo sa imenom Jeleninog ubice?

Vesti

ŠOK U SUDNICI Stiglo misteriozno anonimno pismo sa imenom Jeleninog ubice?

Podeli vest

Sudija Jelena Škulić u postupku koji se vodi protiv optuženog Zorana Marjanovića, uručila je danas strankama pismo anonimnog pošiljaoca iz Švajcarske.

Ona je obavestila tužilaštvo i branioca da je u sud 22. oktobra stiglo misteriozno anonimno pismo iz Švajcarske i da tužilaštvo treba da odluči da li će da postupi po njemu.

Za sada nije poznato o čemu piše u pismu.

Prema nezvaničnim saznanjima u pismu nepoznati pošiljac tvrdi da zna ko je ubica i da, navodno, to nije Zoran Marjanović.

Foto: Informer

Zoran Marjanović danas u sudnici

Marjanović je iznoseći odbranu ranije danas ponovio da nije kriv i da nema nikakve veze sa ubistvom supruge.

EKSKLUZIVNO! DETALJI ZORANOVE ODBRANE! Ovaj trenutak sam čekao tri i po godine! EVO ŠTA JE REKAO U SUDNICI

POČINJE SUĐENJE DECENIJE: Zoran Marjanović spremio odbranu i najavio TOTALNI OBRT!

OBRT! ZIDAR SASLUŠAN ZBOG UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ! Njegov DNK krije rešenje misterioznog ubistva?!

- Ovaj trenutak sam čekao tri i po godine. Verujem da je sudnica mesto, jer meni do sada nije pružena šansa za to. Sve protiv mene i moje porodice je spinovano, izokretano, objavljivane su informacije iz samog predmeta u raznim emisijima i to dok sam bio u pritvoru, a niko nije reagovao - izjavio je Marjanović.

Posebno je istakao da je njihov odnos bio savršen, ali da su ponekad imali nesuglasice oko njenog stajlinga kada je odlučila da se vrati na estradu.

Po savetu branilaca Odbio je da odgovara na pitanja Tužilaštva jer smatra da su od početka protiv njega vodili nedoličnu i nekorektnu istragu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoki

pre 4 godine

Cuveni anonimni posiljalac tajnog pisma je napisao da se ubica zove Djordje Nevidljivi . I sad se nastavlja sudjenje jos 4 godine

Sandra

pre 4 godine

Ha, ha! Koja je to podmetačina. Otišao rođak ili advokat malo do Švice, napisao anonimno pismo i sada će zamaljavati sud glupostima o nevidljivom ubici. Pa taj je mogao da napiše to pismo i ranije, protekle dve godine. Marjanović i njegova odbrana uradiće sve samo da skinu krivicu sa sebe!

sveznadar

pre 4 godine

Spektakularno medisko laprdanje u svrhu zamajavanja naroda i poreskih obaveznika....

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija