• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

07.11.2019

17:05

OVAJ ČOVEK JE SLAO MISTERIOZNE FOTOGRAFIJE RODITELJIMA BARBARE VITEZ! Evo ko je Bela A? NJEN OTAC OTKRIO SVE!

Vesti

OVAJ ČOVEK JE SLAO MISTERIOZNE FOTOGRAFIJE RODITELJIMA BARBARE VITEZ! Evo ko je Bela A? NJEN OTAC OTKRIO SVE!

Podeli vest

Barbara Vitez nestala je pre tri godine u Senti, a njenoj porodici se u istrazi samostalno priključio muškarac Bela A. iz Mađarske, kog je otac Endre išao da pronađe. Muškarca koji im je slao fotografije na kojima je navodno devojčica, nisu zatekli kod kuće, ali Barbarin otac otkriva da mu se Bela ipak javio

- Kada je čuo da smo bili kod njega, odmah se javio mojoj ženi. Bilo mu je žao što tada nismo mogli da se sretnemo - kaže Endre za "Telegraf".

On dalje komentariše navode da je ovaj čovek umešan u prostituciju i krijumčarenje ljudima.

- Na osnovu izveštaja koje sam dobio o njemu, saznao sam da nije u vezi sa krijumčarima ljudi, niti sa prostitucijom. Član je grupe koja se bavi nestalim licima, pokušava da pomogne ljudima u nevolji - objašnjava slomljeni Barbarin otac, koji ne namerava da odustane od potrage za svojim detetom.

Na naše pitanje da li je Bela možda najavio susret, Endre odgovara potvrdno.

OTAC BARBARE VITEZ OTIŠAO U BUDIMPEŠTU DA TRAŽI ĆERKU Tamo ga je sačekao ŠOK: KAO DA ME JE NEKO POLIO HLADNOM VODOM

- Naći ćemo se čim budem išao u Budimpeštu, hoće i on da se nađemo - rekao je sagovornik.

Bela A se porodici predstavio prvo kao lekar, potom kao novinar, a na kraju kao osoba koja se bavi nestalom decom. Onda su se pojavile informacije da ih je lagao da je rođen u Vojvodini. Međutim, Vitez otkriva šta je istina.

- On jeste rođen ovde u Vojvodini. Ne znam zašto se tako različito predstavljao i to ću ga pitati čim se budemo sreli.

Foto: Instagram Igor Jurić

Da li veruje Beli A.?

Na kraju razgovora nameće se pitanje da li Endre i njegova porodica veruju ovom misterioznom čoveku, koji se navodno bavi pronalaskom nestale dece.

- Zašto ne bih verovao? One slike koje nam je slao kruže internetom. Da to nije naša Barbara, već bi se odavno ta neka devojka javila i rekla da je ne mešamo sa našom ćerkom. Ono što je sada potrebno jeste da se uključe i policija i tužilaštvo - kaže Endre.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Fikus

pre 4 godine

Ne daj Bože nikome takve nesreće, jadni ljudi prolaze kroz Pakao. Ono što meni nikako nije jasno je da dva dečaka koji su (prema informacijama koje je objavio MUP) poslednji bili sa nestalom devojčicom nisu prošli poligrafsko ispitivanje i preko toga se prešlo tek tako jer se radi o maloletnicima? Pošto silne pretrage Tise nisu dale rezultat sva je prilika da ona nije ni pala u reku a ti dečaci gotovo sigurno znaju šta se desilo. Zašto ih ne pritisnu i nateraju da kažu sve što znaju

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija