• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.N.

13.11.2019

15:44

(FOTO) INSTRUKTOR VOŽNJE POGINUO NA 400 METARA OD KUĆE! Automobil uništen, komšije u šoku: DUĆA JE BIO DUŠA OD ČOVEKA!

Vesti

(FOTO) INSTRUKTOR VOŽNJE POGINUO NA 400 METARA OD KUĆE! Automobil uništen, komšije u šoku: DUĆA JE BIO DUŠA OD ČOVEKA!

Podeli vest

Dušan Kuga (69) iz Nakova kod Kikinde, instruktor vožnje u penziji, poginuo je jutros oko 5.30 časova u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Glavnoj ulici u selu

Supruga Milena (63), sa kojom je bio u kolima, zbrinuta je u kikindskoj Opštoj bolnici i nije u životnoj opasnosti.

Dušan Kuga je kobnog jutra pošao na put sa suprugom Milenom, ali je izgubio kontrolu nad vozilom "reno laguna", sleteo sputa na Glavnoj ulici i udario u drvo u blizini Lovačkog doma u Nakovu, 400 metara od svoje kuće. 

Foto: Facebook/V.N.

Pretpostavlja se da mu je pozlilo tokom vožnje zbog čega je izgubio kontrolu nad automobilom, udario u drvo i preminuo.

- Povređena žena je nekako uspela da se izvuče iz automobila i pozove Hitnu pomoć - ispričali su meštani koji u neverici konstatuju da su izgubili dobrog čoveka i prijatelja 

Foto: Facebook/V.N.

Dušan Kuga

- Automobil je pre zakucavanja porušio kante za smeće, a onda od kobnog udarca i usmrtio našeg Duću - neutešne su komšije. 

SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD KIKINDE! Automobil sleteo sa puta, vozač PREMINUO NA MESTU!

Supruga Milena zadobila je prelom nekoliko rebara i desne ruke i van je životne opasnosti. Ona je smeštena na hirurškom odeljenju kikindske bolnice.  

- Tačan uzrok tragedije znaće se nakon obdukcije tela koje je poslato u novosadski Centar za sudsku medicinu - rekli su u Policijskoj upravi Kikinda.

Foto: Facebook/V.N.

Dušanov prijatelj, Milorad Inđić, sa tugom u glasu, priča o izgubljenom komšiji i drugu.

- Kada je otišao u penziju kao dugogodišnji instruktor vožnje, više je bio angažovan u KUD "Izvor" iz Nakova, a jedno vreme je bio i na njegovom čelu. Svima će nam nedostajati, bio je dobar drug i počten čovek. Uvek je pazio kako vozi, nije pio, pa mogu da pretpostavljam da ga je izdalo srce. Izgleda da je to genetski, jer su mu majka i brat preminuli od problema sa srcem - kaže ovaj meštanin.

Foto: Facebook/V.N.

Milorad Inđić

Reči saučešća porodici Kuga i opraštanje od dragog prijatelja, nizali su se tokom dana na Dušanovom Fejsbik profilu, uz reči: "Počivaj u miru, dragi naš Dućo".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona
Politika

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas u Vašingtonu da je imao odličan sastanak sa predstavnicima Konstituence u MMF koju predvodi Švajcarska i istakao da srpska ekonomija raste i da se očekuje da privredni rast Srbije u prvom kvartalu bude 4,3 ili 4,4 odsto, kao i da javni dug naše zemlje trenutno iznosi 47,6 odsto BDP-a.

18.04.2024

17:03

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija