• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/pink.rs

14.11.2019

09:36

SUTRA ĆU PONOVO DOĆI I...Manijak napao devojčicu u toaletu škole u Beogradu, OTKRIVENI JEZIVI DETALJI

Vesti

SUTRA ĆU PONOVO DOĆI I...Manijak napao devojčicu u toaletu škole u Beogradu, OTKRIVENI JEZIVI DETALJI

Podeli vest

Policija je uhapsila Miloša M. (21) zbog sumnje da je pratio 16-godišnju učenicu drugog razreda Treće beogradske gimnazije, ušao za njom u toalet škole, zatvorio vrata za sobom, stao ispred devojke i počeo da je dodiruje po struku i zadnjici.

Zatim je, kako se sumnja, počeo da otkopčava kaiš svojih pantalona, ali je tada preplašena devojka vrisnula i uspela da pobegne do prve učionice gde je sve ispričala profesorki, koja je odmah obavestila rukovodstvo škole o slučaju.

(VIDEO) POKUŠAO DA SILUJE UČENICU U TOALETU GIMNAZIJE! Prišao joj sa leđa i obuhvatio oko struka, ONA POČELA DA VRIŠTI! Policija intezivno traga za OVIM MUŠKARCEM!

Foto: MUP Srbije

Manijak je zapretio učenici da če se sutra vratiti da je siluje i uspeo je da pobegne. Ipak, rukovodstvo škole odmah je prijavilo slučaj policiji, a video nadzor u gimnaziji slikao je osumnjičenog koji je zatim, u saradnji sa građanima, prepoznat, identifikovan i uhapšen. 

Milošu M. određeno je zadržavanje do 48 sati po nalogu višeg javnog tužilaštva. Nakon zadržavanja, biće priveden na saslušanje nadležnom tužilaštvu. Istraga o ovom slučaju je u toku. 

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milenko

pre 4 godine

Prvo,kako je usao u skolu? Ima li obezbedjenja,skolskom policajca,da li je neki profesor primetio stariju osobu koja se mota po skoli a da nije zaposlen? Drugo,evo prijavljujem se da budem ivzrsilac presude - KASTRACIRA odmah i njega i njemu slicne da pa vise ne pomisle ( ne bi ni mogli ) za tako nesto! i trece, iskreno se nadam da se nece proglasiti da je neuracunljiv i sl.posto mi ipak pogled deluje psihopatski ili bolesno!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija