• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.11.2019

11:07

DRAMA U BEOGRADU! NAORUŽANI POLICAJAC se zabarikadirao u stanu, PRETI DA ĆE SE UBITI!

Vesti

DRAMA U BEOGRADU! NAORUŽANI POLICAJAC se zabarikadirao u stanu, PRETI DA ĆE SE UBITI!

Podeli vest

U Ulici Vojvode Vlahovića 53, u porodičnom stanu policajac Bratislav S. posvađao se sa suprugom i zaključao se u sobu. U jednom trenutku je izašao na terasu i razgovarao sa policijom koja je ispred zgrade, a onda se ponovo vratio u stan.

U ovo beogradsko naselje poslata je ekipa Hitne pomoći, policija i vatrogasci. 

 

Na teren je odmah poslat i pregovarački tim MUP-a Srbije kako bi stupio u kontakt sa naoružanim čovekom, a na parkingu ispred stambenog objekta primećena je i specijalna policijska jedinica.

 

On navodno kod sebe ima pištolj i preti da će se ubiti.

 

Supruga i sin su nakon svađe izašli iz stana, a pripadnici Pregovaračkog tima trenutno pokušavaju da uspostave kontakt sa četrdesetdvogodišnjim muškarcem.

 

Foto: Informer/M.S.

 

Stanari zgrade tvrde da su primetili da se nešto dešava kada su videli da supruga trči bosa po zgradi.

- Ona je jutros prvo istrčala iz stana i počela je da vrišti. Ljudi su tek tada reagovali - ispričala je jedna od komšinica, prenosi Blic.

Iako su medijske ekipe udaljene od zgrade oko 200 metara, što je muškarac i tražio, policija je ponovo zatražila od predstavnika medija da se dalje povuku iz bezbednosnih razloga.
 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija