• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

19.11.2019

08:08

OTKRIVENO KAKO JE STRADAO Nemac u centru Beograda

Vesti

OTKRIVENO KAKO JE STRADAO Nemac u centru Beograda

Podeli vest

Nemac Mihael Herman (33) poginuo je u nedelju pred zoru kad je slučajno pao sa krova restorana u Beton hali u Beogradu, pokazali su rezultati iz istrage i obdukcije tela! Tragediji je kumovalo teško pijanstvo nesrećnog Nemca

Herman se oko četiri sata ujutro zatekao na parkingu koji se nalazi tačno iznad restorana, u nivou Karađorđeve ulice. Pošto je bio pijan, verovatno nije video da se doteturao do same ivice, odakle je pao na beton ispred lokala, sa visine od oko šest metara. Prema nezvaničnim saznanjima Informera, nekoliko sati nakon tragedije policiji su se javila još četiri Nemca, Hermanova prijatelja, koji su identifikovali njegovo telo.

- Oni su policajcima dali na uvid Mihaelov pasoš, na osnovu čega su i utvrđeni njegovi lični podaci. Međutim, za zvaničnu potvrdu identifikacije mora se sačekati da neko iz Heramanove porodice prepozna telo - kaže naš izvor.

Mihaelovi prijatelji ispričali su da su njih petorica došli u Beograd proteklog vikenda radi provoda.

- Ispričali su da su u noći između subote i nedelje bili na jednom splavu na suprotnoj obali, sa novobeogradske strane, i da su celo veče pili alkohol. Oko tri sata iza ponoći, kako su rekli, Mihael je, mortus pijan, iznenada sam otišao sa splava. Kazali su da se teturao od pijanstva kad su ga poslednji put videli - objašnjava naš sagovornik.

NEMAC NAĐEN U LOKVI KRVI U CENTRU BEOGRADA Umro je nekoliko sati kasnije, a NIKOME NIJE JASAN JEDAN DETALJ

Pretpostavlja se da je Herman ušao u taksi i naručio vožnju do Beton hale, kako bi tamo sam nastavio da pije u nekom od klubova.

- Međutim, svi klubovi su već bili zatvoreni. Ostalo je nejasno kako se Herman našao na parkiralištu iznad restorana i šta je tamo tražio - navodi naš sagovornik.

Podsetimo, Hermana je tog jutra, oko 4.30, u lokvi krvi i bez svesti pronašao jedan prolaznik ispred restorana. Odmah je pozvao policiju i Hitnu pomoć, koja je prevezla Nemca do Urgentnog centra, ali je on dva sata kasnije preminuo usled veoma teških povreda glave.

Obdukcija je pokazala da su sve povrede na njegovom telu nastale od pada sa visine i da nema nikakvih indicija da je tučen ili bačen sa visine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 4 godine

... ali... starleta Nada Macura reće pre neki dan da je "za sada sigurno da je Nemac ubijen"....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija