• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

20.11.2019

18:20

"POKUŠALI SU DA GA GEPEKUJU, ALI SE OTRGAO I POTRČAO KA MENI"! Ispovest vozača KOJI JE JEDINI GLEDAO pokušaj otmice fudbalera Alekse Terzića!

Vesti

"POKUŠALI SU DA GA GEPEKUJU, ALI SE OTRGAO I POTRČAO KA MENI"! Ispovest vozača KOJI JE JEDINI GLEDAO pokušaj otmice fudbalera Alekse Terzića!

Podeli vest

Pokušavali su da ga ubace u gepek svog vozila, ali on se otrgao i potrčao ka meni, kaže za "Blic" priča Beograđanin N. M., vozač u čiji je automobil udario fudbaler Aleksa Terzić dok je bežao od otmičara iz "audija"

Kako priča ovaj vozač, koji je u sudaru zadobio povredu glave i vrata i sada nosi kragnu, scena na raskrsnici Ulice Jurija Gagarina i Omladinskih brigada bila je kao na filmu.

- Vozio sam se Ulicom Jurija Gagarina u smeru ka Novom Beogradu oko tri sata posle ponoći i u jednom momentu, neposredno posle raskrsnice sa Omladinskih brigada, video sam u retrovizoru kako mi se neverovatnom brzinom približava džip BMW. Pokušao sam da se sklonim, međutim on me je udario pozadi i odbacio me u desnu traku, a on je nastavio pravo i zaustavio se dvadesetak metara ispred - rekao je N. M.

OBRT! FUDBALERA NISU POKUŠALI DA GEPEKUJU! Terzića pratio audi a6, a onda mu tražili 5.000 evra i PRETUKLI GA!

Kako dodaje, u tom trenuku je BMW preprečio sivi "audi" iz kog su izletela dva muškaraca, koji su izvukli Terzića iz džipa i počeli da ga tuku.

- Čini mi se i da su pokušavali da ga ubace u gepek svog vozila, ali on se otrgao i potrčao ka meni. Automobili su počeli da staju, dosta ljudi se okupilo. Jedan od muškaraca iz "audija" se vratio u njegov auto, a drugi je seo u mladićev BMW i odvezli su se u smeru ka gradu - dodao je N. M.

FUDBALERU SLOMLJEN NOS Otkriveno ko STOJI IZA NAPADA NA BIVŠEG ZVEZDINOG IGRAČA

N. M. je nakon toga pozvao policiju i Hitnu pomoć. On je dodao da su i on i Terzić prevezeni u KBC Zemun.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija