• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

22.11.2019

07:45

MILOŠ PAO MRTAV ISPRED KUĆNOG PRAGA! Trudnoj ženi doneo kolače, a kada je izašao na ulicu, SAČEKAO GA JE HOROR

Vesti

MILOŠ PAO MRTAV ISPRED KUĆNOG PRAGA! Trudnoj ženi doneo kolače, a kada je izašao na ulicu, SAČEKAO GA JE HOROR

Podeli vest

Miloš Radojković (25) ubijen sa najmanje deset metaka ispred kuće u kojoj je živeo sa trudnom ženom i ćerkom. Imao je mnogo neprijatelja, dva puta mu palili auto

 

Aleksinčanin Miloš Radojković (25) ubijen je prekjuče u klasičnoj mafijaškoj sačekuši ispred kuće u kojoj je živeo sa trudnom suprugom i ćerkom u niškom naselju Beverli Hils. Radojković je neposredno pre napada doneo ženi kolače, pa je izašao iz kuće i seo na motor, kad mu je iz mraka prišao ubica i ispalio u njega rafal iz automatskog oružja.

Radojković je pokušao da mu pobegne, ali je uspeo da se dotetura do obližnje garaže, gde je preminuo. Policija za sada nema konkretnih saznanja koja bi odvela do ubice, ali je izvesno da je Miloš imao neprijatelje jer su mu dva puta paljeni automobili.

Foto: Informer

Živeo kao podstanar

Izvor iz istrage kaže da sve ukazuje da je ubica dobro poznavao Radojkovićevo kretanje jer ga je napao ispred kuće u kojoj je Miloš živeo kao podstanar.

Vapaji Miloševog oca

Milošev očajni otac je u suzama ponavljao: "Sine moj, ko te ubi?"

- Neposredno pre ubistva Miloš je doneo trudnoj supruzi kolače. Odmah zatim je izašao iz kuće, seo na motor i startovao ga, kada mu je ubica prišao i izrešetao ga. Teško ranjeni Radojković uspeo je da dođe do garaže, ali je tamo pao kraj svog automobila "audi" i preminuo - navodi naš sagovornik iz istrage.

Na mesto zločina brzo su stigle jake policijske snage i započeo je uviđaj. Miloševa žena je sva unezverena gledala šta se dešava, čvrsto držeći malu ćerkicu.

Sat vremena posle ubistva na mesto zločina je, iz Tešice kod Aleksinca, stigao Milošev otac Bojan. Izleteo je iz auta i pokidao policijsku traku, kad ga je zaskočilo desetak policajaca i jedva ga sprečili da priđe mrtvom sinu. Očajni otac je u suzama ponavljao: "Sine moj, ko te ubi?"

SPALILI MU DVA BMW-A Likvidacija mladića iz Niša i dalje MISTERIJA

Tokom jučerašnjeg dana mnogobrojni rođaci i prijatelji su se okupili u kući u niškom naselju Beverli Hils i u aleksinačkom selu Tešica kako bi utešili Miloševu udovicu i njegove roditelje.

Foto: Informer DN

Radojkovićeva tašta je suznih očiju, podbula od plača i sa cvećem u rukama, jedva kazala novinarima:

Radojković hapšen zbog paljevine vozila

Miloš Radojković je hapšen zbog sumnje da je juna ove godine zapalio "mercedes" parkiran u Ulici Svetozara Markovića u Nišu. Prilikom hapšenja u njegovom stanu je zatečen muškarac za kojim je bilo raspisano sedam poternica zbog različitih krivičnih dela. U Osnovnom javnom tužilaštvu kažu da je istraga protiv Radojkovića bila u toku i da optužnica još nije bila podignuta.

- Nemojte molim vas da prilazite mojoj ćerki, trudna je, u sedmom je mesecu, imamo i malo dete, mnogo smo potreseni - rekla je ona.

Ni u porodičnoj kući Radojkovića u Tešici nisu imali snage da pričaju o tragediji, a meštani ovog sela su imali samo reči hvale za Miloša.

Foto: Informer

- Bio je mnogo dobar momak, on je najstariji od trojice braće. Kad se oženio, pre četiri godine, preselio se u Niš, ali je često dolazio kući u Tešicu, naročito otkad mu je majka umrla. Bio je mnogo vezan za porodicu, pomagao je ocu u automehaničarskoj radnji. Bio je dobar sportista, član Fudbalskog kluba Jastrebac. Nabavljao je dresove i sve što je bilo potrebno za klub... Mnogo nas je potreslo njegovo ubistvo - rekao nam je Milošev drug iz Tešice.

Palili mu vozila

Činjenica je, međutim, da je Miloš imao neprijatelje, na šta ukazuju i incidenti koji su se dogodili pre njegovog ubistva. U Nišu mu je, naime, 2014. godine zapaljen džip BMW, a prošle godine u Tešici podmetnut je požar na njegovom automobilu, takođe BMW-u. Ni u jednom ni u drugom slučaju nisu otkriveni napadači.

Prema nezvaničnim saznanjima, istraga njegovog ubistva ide u više pravaca, pominju se različiti mogući motivi, ali nijedan nije dovoljno čvrst da bi u ovom trenutku doveo do osumnjičenog. Ubica je najverovatnije profesionalac, a ubistvo je bilo naručeno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija