• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Novosti

22.11.2019

09:15

MLADIĆ ISPAO IZ KOLA I STRADAO Jeziv sudar kod Novog Sada, u automobilu bili mladići iz Surčina

Vesti

MLADIĆ ISPAO IZ KOLA I STRADAO Jeziv sudar kod Novog Sada, u automobilu bili mladići iz Surčina

Podeli vest

Jedan mladić je poginuo, a drugi je zadobio teške povrede u udesu koji se dogodio u petak rano ujutru, nešto pre četiri sata, na autoputu Novi Sad - Subotica.

Prema rečima dr Ivane Ramović, portparola Službe hitne pomoći, na licu mesta je poginuo je 28-godišnji mladić, dok je mladić starosti 27 godina zadobio teške povrede, potres mozga, povredu grudnog koša i istezanje vrata.

Povređeni mladić je posle zbrinjavanja na licu mesta, prevežen u Urgentni centar na hirurgiju – kazala je dr Ramović.

Kako se nezvanično saznaje u novosadskoj policiji, saobraćajna nesreća se dogodila kada je vozač "pola" izgubio kontrolu nad automobilom i udario prvo u levu zaštitnu ogradu, zatim u desnu, a nakon toga u autobus.

Mladić koji je poginuo ispao je iz automobila i preminuo na licu mesta. On je bio na mestu suvozača. Jedan putnik iz kola je povređen, dok su vozač i još jedan putnik prošli bez povreda. U autobusu niko nije povređen, prenosi 021.

Prema nezvaničnim podacima, sva četvorica muškaraca koji su bili u automobilu su iz Surčina. Policija je obavila uviđaj i dalja istraga će utvrditi šta se tačno dogodilo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija