• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Novosti

24.11.2019

17:05

ZAPALIO SE AUTOMOBIL U POKRETU NA ZVEZDARI! Srećom izbegnuta tragedija (VIDEO)

Vesti

ZAPALIO SE AUTOMOBIL U POKRETU NA ZVEZDARI! Srećom izbegnuta tragedija (VIDEO)

Podeli vest

Automobil u pokretu se sinoć kasno zapalio u Tršćanskoj ulici na Zvezdari. Devojka koja je bila za volanom je na sreću uspela na vreme da izađe iz vozila i tako je izbegnuta velika tragedija

Prema prvim informacijama, devojka koja je bila za volanom je na sreću uspela na vreme da izađe iz vozila i tako je izbegnuta tragedija.

Automobil se, dok se kretao Tršćanskom ulicom, iz za sada nepoznatih razloga zapalio. Ona je uspela da izađe iz vozila, ali je auto nastavio da se kreće i bukti.

ŽENA IZGORELA U STANU U MIRIJEVU! Požar izbio u prizemlju zgrade, vatrogasci telo pronašli na krevetu

 

 

Automobili koji su u tom momentu prolazili pored, stali su da pomognu, ali nisu bili opremljeni protivpožarnim aparatima.

Kako prenose mediji, nadležne službe se još uvek nisu oglasile o ovom incidentu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija