• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

25.11.2019

08:20

SA OSMEHOM PRIŠAO NEBOJŠI I UBIO GA Nasmejani ubica dao ŠOKANTAN INTERVJU IZ ZATVORA

Vesti

SA OSMEHOM PRIŠAO NEBOJŠI I UBIO GA Nasmejani ubica dao ŠOKANTAN INTERVJU IZ ZATVORA

Podeli vest

Čaba Der (39), "nasmejani ubica" koji je uhapšen 1. marta ove godine u Pragu zbog naručenog ubistva Nebojše Markovića i još dve likvidacije u Holandiji i Mađarskoj, u razgovoru za mađarski portal "Ripost“ otkrio je zašto je postao zloglasni ubica.

On je trenutno iza rešetaka u Mađarskoj, a na pitanja je odgovarao posredstvom svog advokata, dr Danijela Trna. Otkrio je da je odrastao u teškim uslovima, da je u njegovoj porodici bilo nasilja i da ga je to odvelo u podzemlje, gde je vremenom postao zločinac.

NEBOJŠA SKRIVAO SVOG UBICU? Čaba Der povezan sa misterioznim ubistvom mladića iz Sombora koji je posle 18 dana potrage pronađen mrtav

ČABA UBIJAO PIŠTOLJIMA KOJE POLICIJA NIKADA NIJE VIDELA! Urađeni su na specijalnom 3D štampaču, mogu da opale SAMO JEDNOM!

SVI BI DA SUDE "NASMEJANOM UBICI"! Pored Srbije, ČABU DERA hoće Češka, Mađarska, Holandija i Španija, ODLUKA PADA U HAGU!

- U podzemlju ne postoji mesto da sednemo i porazgovaramo, već samo situacije u kojima ubijate ili budete ubijeni! Oni koji žive u organizovanom podzemlju znaju da u svakom trenutku mogu da izgube glavu. Svako može da se stavi u poziciju u kojoj zna da će umreti i zbog toga mora da bira Ili jedno ili drugo - rekao je Čaba Der.

Inače, „vojvođanski atentator“, kako ga nazivaju mađarski mediji, pošto pored njihovog ima i srpsko državljanstvo, okružen policajcima s dugim cevima, sa šlemom i pancir-prslukom, odveden je na lokaciju koju je označio ranije tokom priznanja likvidacije i pokazao tačno mesto na kom bi trebalo da se nalazi pištolj koji je zakopao.

- Čaba Der je u četvrtak ponovo saslušan i tada je pristao da pokaže policiji mesto na kom je zakopao oružje, ali je „šetnja“ kroz centar grada pomerena za subotu, jer je procenjeno da je veliki bezbednosni rizik da on iz zatvora bude izveden usred radne nedelje. Zbog toga je čitava akcija, koju je pratilo nekoliko prstenova obezbeđenja, u najvećoj tajnosti organizovana u subotu rano ujutru, kada je u tom turističkom delu Budimpešte mali broj ljudi - otkrili su izvori za mađarske medije.

Foto: Youtube printscreeen

Čaba Der

Oni otkrivaju i da je Čaba na mesto na kom je sakrio dokaze zločina prebačen civilnim automobilom, ali i da mu lisice nisu skidane ni na trenutak. 

- Čaba Der je uspeo još jednom da šokira istražitelje, pošto se ispostavilo da je oružje sakrio na mestu na kom svakodnevno prođe nekoliko stotina turista. Posle detaljne pretrage, policajci su na mestu koje je pokazao pronašli pištolj s prigušivačem - naveli su oni., 

Prema podacima španske policije, Čaba je 28. avgusta 2017. u Barseloni vođi rakovičkog klana Nebojši Stojkoviću Stojketu (51) četiri puta pucao u glavu i grudi, a prst mu je odsekao u znak opomene. Široj javnosti je postao poznat 5. januara 2019, kada je hladnokrvno ubio Nebojšu Markovića (37) na Banovom brdu.

Kamere za video-nadzor su ga snimile dok je u beloj jakni i sa osmehom na licu prišao Markoviću i ubio ga. Ispostavilo se da je ubio pogrešnog i da porodica Marković i čovek koji je bio na meti žive u istoj zgradi.

Kamere su ga snimile i 30. juna 2018. u Amsterdamu, kada je u jednom italijanskom restoranu naočigled brojnih gostiju hladnokrvno pucao u glavu Ivanu Serdarušiću (62), kontroverznom hrvatskom biznismenu, koji je učestvovao u švercu 100 kilograma kokaina.

Mađarska policija ga sumnjiči da je 20. septembra 2018. ubio biznismena Lasla V. na jednom parkingu u Budimpešti tako što ga je naterao da klekne i pucao mu u glavu.

Njegovo telo je bacio u obližnji potok i pobegao, a u automobilu ubijenog su pronađeni droga i novac. Sumnja se da su došli u sukob jer je Čaba pokušao da mu proda drogu pomešanu sa zaslađivačem.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija