• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Dudvarski

03.12.2019

12:05

HOROR U BEOGRADU! Otac monstrum GODINAMA NAPASTVOVAO I TUKAO ĆERKE, novo zlodelo odvelo ga u ruke policije NAKON ŠEST GODINA BEKSTVA

Vesti

HOROR U BEOGRADU! Otac monstrum GODINAMA NAPASTVOVAO I TUKAO ĆERKE, novo zlodelo odvelo ga u ruke policije NAKON ŠEST GODINA BEKSTVA

Podeli vest

Bojan P. (45) skidao maloletne ćerke i dirao ih po polnim organima! Pretio im: Ako ikome kažete, ubiću vas! Bio u bekstvu od 2013. do 2019, uhapšen kada je pokušao da zapali kuću u kojoj mu žive ćerke i bivša žena!

Bojan P. (45) iz beogradskog naselja Kaluđerica osuđen je juče u Drugom osnovnom sudu na šest godina zatvora jer je tukao i seksualno zlostavljao dve maloletne ćerke! Monstrum ih je 2012. i 2013. godine skidao gole i dirao ih po polnim organima, preteći im da će ih ubiti ako nekom kažu šta im radi!

Kad su devojčice smogle snage da se požale majci, Bojan je pobegao i narednih šest godina krio se od policije! Uhapšen je tek u martu 2019, kad je pokušao da zapali kuću u kojoj mu žive ćerke i bivša supruga!

Užas

Skinuo joj je odeću, pa svoj polni organ prislonio uz njen. U tom trenutku se starija ćerka vratila iz škole i zatekla stravičan prizor
Izvor iz istrage

Kako smo saznali, Bojan se još 2011. razveo, a ćerke su ostale da žive s njim jer njegova supruga nije imala uslove da brine o deci. Još iste godine je počeo da se iživljava nad devojčicama. U julu 2011. došao je kući mortus pijan i počeo da bije ćerke jer su potrošile džeparac!

- Ćerku M. P. je brutalno išamarao, a onda ju je šutnuo u leđa. Dete je od siline udarca odletelo i glavom udarilo u orman, pri čemu je zadobilo modrice i rasekotine. Bojan je zatim zgrabio i stariju ćerku J. P., pa ju je bacio na krevet, izudarao je po licu i vukao za uši - navodi naš izvor iz istrage.

Devojčice su se, kaže on, tada požalile majci, a ona je odmah sve prijavila policiji.

- Nažalost, tada nije postojala mera zabrane prilaska, pa je protiv Bojana podneta prijava i on je ostao u kući sa ćerkama. Međutim, tortura je postala još jezivija, pa je monstrum naredne godine, 2012, počeo i seksualno da zlostavlja ćerke. Početkom te godine Bojan je ćerkama naredio da idu u svoje sobe. Zatim je naizmenično odlazio kod njih i legao sa njima u krevet. Obe ih je skinuo i dodirivao po polnom organu, preteći im da će ih poslati u dom za nezbrinutu decu, pa čak i ubiti ako budu nekom rekle šta im je radio. Prestravljene devojčice su iz straha ćutale - objašnjava naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, ova tortura se više puta ponovila, a sve je kulminiralo 7. maja 2013, kada je Bojan otišao do kreveta, u kom su bile obe ćerke, i legao između njih.

Tužiteljka: Nasilje neće proći nekažnjeno

Foto: Informer DN

Milica Ljubičić, koordinatorka odeljenja za sprečavanje nasilja u porodici u Drugom osnovnom tužilaštvu, kaže da nasilje ne sme proći nekažnjeno u našem društvu.
- Drugo osnovno tužilaštvo je od stupanja na snagu Zakona o sprečavanju nasilja u porodici ulagalo maksimalne napore kako u zaustavljanju i prevenciji nasilja, tako i u pogledu dokazivanja i strogog kažnjavanja nasilnika. Smatram da će se novim izmenama Krivičnog zakona nasilnici adekvatno sankcionisati, a naročito povratnici. Nasilje ne sme biti tolerisano, a svako njegovo ponavljanje mora biti kažnjeno srazmerno krivici - istakla je Ljubičićeva.
Inače, Drugo osnovno tužilaštvo je od početka godine izdejstvovalo pritvor za 120 nasilnika. Takođe, od početka primene novog Zakona o sprečavanju nasilja u porodici razmatrano je oko 12.000 prijavljenih slučajeva nasilja.

- Skinuo im je pidžame i dodirivao ih po telu. Devojčice su i tada samo ćutale i tiho jecale. Narednog dana je ostao sam sa M. P. i ponovo je napastvovao. Skinuo joj je odeću, pa svoj polni organ prislonio uz njen. U tom trenutku se starija ćerka J. P. vratila iz škole i zatekla stravičan prizor. Tada im je prekipelo, pa su pobegle kod majke i sve joj ispričale. Majka je odmah otišla u policiju, a Bojan je pobegao - rekao je naš izvor.

Za monstrumom je raspisana poternica i on se uspešno krio od policije sve do ove godine. U međuvremenu, Bojanove ćerke su se vratile u kuću u Kaluđerici sa svojom majkom, a Bojanu je izrečena mera zabrana prilaska, u skladu sa novim Zakonom o sprečavanju nasilja u porodici.

Bojan je to saznao i rešio je da ih sve pobije!

- Polovinom marta počeo je da lupa na vrata i prozore, urlajući: "Izađite napolje, miševi, zapaliću vas!" Majka i ćerke iz straha nisu htele da napuste kuću, pa čak ni da pozovu policiju. Bojan im je isključio struju i vodu, a zatim je seo na stepenište ispred ulaznih vrata i ispijao vinjak iz flaše. Sutradan ujutro, majka i ćerke su htele da izađu iz kuće i da odu u policijsku stanicu, ali su videle Bojana kako i dalje sedi ispred vrata i pije. Kad ih je video kroz prozor, polio je stakla ostatkom vinjaka, pa pokušao da zapali kuću bacajući zapaljene papiriće i cigarete - kazao je naš izvor.

Devojčice su tad mobilnim telefonom pozvale policiju i nasilnik je uhapšen i poslat u pritvor.

Po starom zakonu

Bojan je, inače, osuđen po starom zakonu, koji je nasilnike tretirao dosta blaže, iz razloga što je krivična dela počinio pre donošenja novog Zakona o sprečavanju nasilja u porodici.

- Da mu je suđeno po novom zakonu, najverovatnije bi dobio i više od šest godina zatvora. Ova kazna je po starom zakonu skoro maksimalna. Takođe, osuđenom je izrečena i mera obaveznog lečenja od alkoholizma i produžen mu je pritvor do pravosnažnosti presude - objasnio je naš sagovornik.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija