• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Novosti

03.12.2019

13:29

UMIRALA SAT VREMENA MAJCI PRED OČIMA Ana nađena 20 metara od automobila, OČAJNA PORODICA MISLI DA JE MOGLA BITI SPASENA

Vesti

UMIRALA SAT VREMENA MAJCI PRED OČIMA Ana nađena 20 metara od automobila, OČAJNA PORODICA MISLI DA JE MOGLA BITI SPASENA

Podeli vest

Ana Katanić (20), koja je poginula u udesu kod Obrenovca, bila je živa sat vremena nakon nesreće, pokazuju prvi rezultati istrage.

Udes se dogodio kada je automobil u kojem je Ana bila sa dvojicom drugara sleteo sa puta iz pravca Obrenovca prema Ratarima. Vozilo je prvo udarilo u saobraćajni znak, a potom i u betonsku banderu sa rasvetom, koja je od udarca pukla na pola.

VRAĆALA SE SA SESTRINOG PUNOLETSTVA Ovo je Ana (20) koje je stradala u udesu kod Obrenovca

NEKOLIKO SATI PRE SMRTI, ANA JE OBJAVILA OVAJ VIDEO, a onda je poginula u udesu kod Obrenovca! MAJKA VIDELA KAKO JOJ ĆERKA GINE?!

Automobil je zatim udario u zemljani nasip, prevrnuo se na krov i potpuno se raspao. Prve informacije ukazuju da je Ana sedela pozadi, da je tokom udesa od siline udarca ispala iz kola i da je nađena na oko 20 metara od smrskanog automobila, kao i da je narednih sat vremena bila živa. Ipak, do dolaska vozila Hitne pomoći i transporta do najbliže zdravstvene ustanove i pored pokušaja reanimacije, ona nije izdržala. 

U njenoj porodici niko nije mogao da prihvati da se tragedija dogodila.

- Ne daj bože nikome da izgubi dete. Još gore je da gleda kako mu ono gine pred očima! Sada ne znam kako dalje da živim i ima li uopšte smisla?! Šta će moja Nevena sad bez sestre Ane - rekla je za Novosti Ivana Katanić, Anina majka,  koja je prethodne noći poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći, u selu Urovci kod Obrenovca. Ivana je, sa mlađom ćerkom Nevenom, bila iza automobila u kojem je bila Ana sa drugarima i videla je tragični momenat.

- Šta da pričam, šta da kažem? Ode nam dete u sekundi - kaže otac Miroslav.

Jedan od rođaka porodice ne krije tugu i suze:

- Svima nam je teško, svi smo pod sedativima. Desilo se šta se desilo. Ali, da je Hitna pomoć stigla ranije, možda bi naša Ana ostala živa.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija