• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

03.12.2019

20:24

KESICA OD PECIVA PUNA DEVIZA! Bugari pokušali da prokrijumčare novac, carinici na Gradini ih provalili!

Vesti

KESICA OD PECIVA PUNA DEVIZA! Bugari pokušali da prokrijumčare novac, carinici na Gradini ih provalili!

Podeli vest

Carinici su na prelazu Gradina 3. decembra 2019. godine, otkrili pokušaj krijumčarenja deviza u kesici od peciva i ženskom neseseru

Reč je o nešto više od 19.000 neprijavljenih evra pronađenoj u "leksusu" nemačkih registarskih oznaka kojim je ka svojoj zemlji putovalo dvoje bugarskih državljana.

Putnici su službenicima na granici rekli da sa sobom nose samo lični prtljag i ukupno 10.000 evra, ali su detaljnom kontrolom u jednoj torbi pronađeni kesica od peciva i ženski neseser puni deviza.



Od 39.250 neprijavljenih evra putnicima je vraćeno dozvoljenih od po 10.000 evra, dok je ostatak zadržan do okončanja prekršajnog postupka.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pljacka

pre 4 godine

hteli ljudi SVOJ novac da prokrijumčare. Nema tu moj tvoj sve je od jačeg.

Debos

pre 4 godine

Lepe parice za srpski budžet. Laka para, slatka para.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17