• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTV

05.12.2019

12:12

RASKOPANA GROBNICA UČITELJICE DRAGICE! Jeziv prizor u Starim Banovcima, IZVAĐENA GLAVA I DELOVI TELA (VIDEO)

Vesti

RASKOPANA GROBNICA UČITELJICE DRAGICE! Jeziv prizor u Starim Banovcima, IZVAĐENA GLAVA I DELOVI TELA (VIDEO)

Podeli vest

Radnici JKP Čistoća u Starim Banovcima na lokalnom groblju zatekli su jezivu scenu - otkopan grob i delovi tela izvađeni oko njega.

Nadgrobna ploča prvo je pomerena, a zatim je grob otkopavan u predelu glave. Ono što je posebno šokiralo radnike bila je činjenica da je glava pokojnice, učiteljice Dragice Krstić, sahranjene pre 25 godina izvađena zajedno sa kosom, delovima sanduka i krsta.

Foto: rtv/printscreen

Otkopani grob

Stanovnici mesta bili su šokirani.

- Bože sačuvaj, to je prvi put da sam čula za tako nešto - kaže jedna meštanka.

O slučaju je obaveštena policija koja je izvršila uviđaj na licu mesta, a o razlozima ovog nesvakidašnjeg vandalskog čina za sada se samo spekuliše - od sticanja materijalne koristi pa do dela mentalno obolele osobe ili nekog sektaškog obreda.

Foto: rtv/printscreen

 

Radio televizija Vojvodine prenosi da je na adresu njihove redakcije stigao nepotpisan mejl u kome se kaže da je porodici pokojne učiteljice Dragice Kristić koja je pre 25 godina sahranjena u grobu koji je oskrnavljen, sa velikom količinom nakita javljeno da je oskrnavljen grob i odnet nakit. Porodica pokojne Dragice demantuje ove navode i sve ostale glasine da je sahranjena sa bilo kakvim nakitom ili vrednostima.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija