• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T. Ivančević

06.12.2019

13:28

GLUMILA ZORICU, BILA U KUĆI NA DAN UBISTVA! Kuma Zorana Marjanovića IZA REŠETAKA, a zbog jednog detalja MARJANOVIĆIMA JE POSEBNO VAŽNA

Vesti

GLUMILA ZORICU, BILA U KUĆI NA DAN UBISTVA! Kuma Zorana Marjanovića IZA REŠETAKA, a zbog jednog detalja MARJANOVIĆIMA JE POSEBNO VAŽNA

Podeli vest

Prvo osnovno tužilaštvo odredilo je pritvor do mesec dana Veri Vukomanović (62), kumi Zorana Marjanovića zbog sumnje da bi mogla da utiče na svedoke.

Vera Vukomanović, kuma Zorana Marjanovića, osumnjičena da je falsifikovanim dokumentom pomogla prijatelju Siniši Babiću da ukrade vredan plac na beogradskoj opštini Zvezdara

ŠOK DETALJI HAPŠENJA KUME JELENE MARJANOVIĆ! Iskoristili MRTVE da bi se OBOGATILI!

Kako se sumnja, Vera i Slobodan su pribavili falsifikovani kupoprodajni ugovor, kojim je Babić, navodno, od jedne osobe, koja je sad pokojna, kupio plac u Ulici Vučićev prolaz 6, u blizini Cvetkove pijace u Beogradu.

- Babić je zatim ugovor predao u Republički geodetski zavod, u Katastar nepokretnosti opštine Zvezdara, kako bi se uknjižio kao vlasnik tog placa. Vukomanovićeva je potom službenicima Katastra priložila falsifikovanu punomoć, kojom se ona u ime naslednika vlasnika placa, navodno, odrekla prava na žalbu, čime je doprinela da rešenje o uknjižbi Babića kao vlasnika placa postane pravosnažno - objašnjava naš izvor iz istrage.

Istražitelji će utvrditi na koji način su njih dvoje došli do falsifikovane dokumentacije. Pretpostavlja se da su u tome morali imati saučesnika.

Takođe, za sada je nepoznanica i kakva je međusobna relacija između Babića i Vukomanoviće i otkada datira njihovo poznanstvo.

Foto: Informer

 

Vukomanovićevu će, kako saznajemo, zastupati advokat Stefan Jokić, koji brani i Zorana Marjanovića u postupku za ubistvo supruge Jelene (33) na nasipu u Borči 2. aprila 2016.

Vukomanovićeva je, inače, godinama nerazdvojna prijateljica porodice Marjanović. Ona im kupuje namirnice, obavlja kućne poslove i praktično živi sa njima. U porodičnoj kući Marjanovića bila je i na dan Jeleninog ubistva i od tada im je najveća podrška.

Ona je saslušana i u istrazi ubistva Zoranove supruge. U oktobru 2017. u Tužilaštvu je ispričala da se kobnog dana upravo ona poslednja čula sa Jelenom preko mobilnog telefona. Vera se smatra jednim od važnih svedoka i zato što ju je Zoran među prvima zvao da joj kaže da mu je supruga nestala i da to prijavi policiji. Navodno je po struci pravnica.

Glumila Zoricu

Vukomanovićeva je i ranije hapšena, i to dva puta! Prvi put je privedena u policiju u februaru prošle godine. Ubrzo se ispostavilo da je pola godine ranije podigla novu ličnu kartu za Zoricu Marjanović, Zoranovu majku, i tom prilikom se potpisala umesto nje! Zbog falsifikovanja potpisa osuđena je uslovno na tri meseca zatvora, sa rokom provere od godinu dana.

U martu ove godine drugi put je privedena u policiju radi saslušanja po tužbi koju je protiv nje podneo komšija iz Borče, sa kojim vodi spor oko jednog kioska brze hrane i neplaćenog računa za struju. Posle davanja izjave, ona je odmah puštena. Nije poznato u kojoj je fazi taj postupak. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nikanor

pre 4 godine

Ja dve godine upozoravam na KUMA ali niko me ne konstatuje!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija