• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/Informer.rs

07.12.2019

14:55

(FOTO) GURALI POKVARENI AUTO, BMW SE ZAKUCAO U NJIH! Detalji teške tragedije kod Niša!

Vesti

(FOTO) GURALI POKVARENI AUTO, BMW SE ZAKUCAO U NJIH! Detalji teške tragedije kod Niša!

Podeli vest

U saobraćajnoj nesteći koja se dogodila na putu Niš - Orljane kod skretanja za selo Belotinac poginuo je E.A. (49) iz Leskovca, njegov sin K.A. (23) teško je povređen, a tast N.A. (71) prošao je sa lakim povredama


Do tragedije je došlo kada se "ford" kojim je upravljao E.A. krećući se iz pravca Leskovca ka Nišu čeono sudario sa vozilom BMW za čijim je volanom bio Nišlija N.S. (28) koji je dolazio iz suprotnog pravca.

- Do nesreće je došlo kada se "ford" pokvario pa je E.A. pokušavao da ga upali dok su ga njegov sin i tast gurali. Na njih je iznenada naleteo BMW i usmrtio vozača, a od siline udarca vozila su sletela na suprotne strane kolovoza. Udarac je bio tako strašan da je E.A. ostao zarobljen u kolima pa su njegovo telo izvukli vatrogasci - objašnjavaju naši sagovornici iz istrage.

Foto: D.K.

TEŽAK UDES KOD NIŠA! U sudaru sa BMW stradao vozač "forda", iz potpuno smrskanog automobila izukli ga vatrogasci

(FOTO/VIDEO) UBIO ŽENU NA PRELAZU, A U KRVI 2 PROMILA ALKOHOLA! Oborio semafor i ZGAZIO STARICU!

Kako saznajemo, ustanovljeno je da je vozač BMW bio pod dejstvom alkohola, ali nema informacija o stepenu alkoholisanosti. Policija je obavila uviđaj, utvrđuje se i da li je vozač BMW video "ford" s obzirom na to da se vozilo pokvarilo, pa je moguće da je bilo i bez svetlosne signalizacije.

Foto: D.K.

Putnici iz "forda" zbrinuti su u niškom Kliničkom centru. Kako saznajemo, K.A. ima prelome vratnog pršljena i potkolenice i povredu ramena, ali nije životno ugrožen dok je njegov deda lakše povređen.

Vozač BMW je takođe zadobio lake povrede, ali je odbio je zdravstvenu pomoć. Prema nezvaničnim informacijama, Leskovčani su išli u Niš na pijacu jer je subota u ovom gradu pijačni dan.

S obzirom na to da je ustanovljeno da je vozač BMW bio pijan, uviđaj je sprovelo Više javno tužilaštvo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija