• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.12.2019

12:47

OBRT! VOZAČ AUTOBUSA koji je udario voditeljku Deu Đurđević PRIZNAO KRIVICU, evo KOJU KAZNU JE DOBIO

Vesti

OBRT! VOZAČ AUTOBUSA koji je udario voditeljku Deu Đurđević PRIZNAO KRIVICU, evo KOJU KAZNU JE DOBIO

Podeli vest

Bojan Jovanović, vozač autobusa koji je zimus teško povredio voditeljku Pinka Deu Ðurđević, zaključio je sporazum sa Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu, prema kojem je priznao krivicu za uslovnu kaznu zatvora.

Prema sporazumu, Jovanović je pristao da bude osuđen na uslovnu zatvorsku kaznu od godinu dana zatvora sa rokom provere od tri godine, kao i na meru bezbednosti zabrane upravljanja motornim vozilom "D" kategorije od jedne godine.

NIŠTA NIJE PROŠLO... PROŽIVLJAVAĆU NESREĆU DO KRAJA ŽIVOTA! Dea Đurđević se oglasila povodom Dana sećanja na žrtve saobraćajki! OD NJENE PORUKE ĆETE SE NAJEŽITI! (FOTO)

UMRLA SAM 3 PUTA, DRŽALA SAM OTVORENE OČI DA POSLEDNJI PUT VIDIM MAMU I MLADENA! Govor Dee Đurđević posle kog je u sali nastao MUK! Prvi put o jezivim detaljima nesreće!

DEA ĐURĐEVIĆ PONOVO OPERISANA! Nerve iz noge joj presadili u ruku, lekari se nadaju da će joj vratiti pokretljivost ruke


Sporazum je zaključen u ponedeljak, 9. decembra i prosleđen je Prvom osnovnom sudu u Beogradu na preispitivanje i prihvatanje.

Jovanović je priznao izvršenje krivičnog dela "teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja".

On je vozeći autobus naleteo na voditeljku 7. februara oko 6 časova kod beogradske bolnice "Dr Dragiša Mišović" i teško je povredio, tako da joj je maltene bila otkinuta ruka.

Foto: printscreen

 


U informaciji tužilaštva objavljenoj na sajtu, podseća se da je tokom dokaznog postupka tužilaštvo saslušalo okrivljenog, ispitalo oba oštećena koja su zadobila telesne povrede u saobraćajnoj nezgodi i da oni nisu istakli imovinskopravni zahtev prema okrivljenom, kao i sve svedoke očevice saobraćajne nezgode.

Pribavilo je video zapis i povredne liste za oštećene, kao i izveštaj javnih preduzeća u vezi sa oštećenjem na kolovozu.

 


Takođe je urađeno je saobraćno-tehničko veštačenje na okolnosti uzroka nastanka i prostorno-vremenske analiza predmetne saobraćajne nezgode, na koje branilac okrivljenog nije imao primedbe, ukazalo je tužilaštvo.

Foto: printscreen


Jovanović je u martu detaljno izneo svoju odbranu, kada je za nesreću okrivio klizav kolovoz, na koji se izlila voda koja je zaledila i sprečila autobus da se zaustavi na vreme, iako je počeo da koči na vreme.

Smatrao je da je autobus koji je vozio bio uredan i da je kočioni sistem bio ispravan.

Izrazio je žaljenje zbog svega što se dogodilo, napominjući da se više puta raspitivao za stanje povređene voditeljke koja je tom prilikom zadobila teške telesne povrede.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlado

pre 4 godine

Koja je ovo sprdnja? Da li je ovo država, ili divlji zapad?! Zaključiš sporazum i NISI KRIV???!!!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17