• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

11.12.2019

08:00

STIGLI REZULTATI OBDUKCIJE Evo kako je tačno ubijen srpski građevinac u Slovačkoj

Vesti

STIGLI REZULTATI OBDUKCIJE Evo kako je tačno ubijen srpski građevinac u Slovačkoj

Podeli vest

Građevinac Nikola Kosanić (22) iz Malog Popovića kod Sopota ubijen posle banalne svađe na trgu, ispred jedne picerije. Nikolu i njegovog druga napala četvorica Srba, za kojima se traga

Nikola Kosanić (22) iz Malog Popovića kod Sopota ubijen je u nedelju u zoru na trgu ispred Glavne pošte u centru Bratislave u Slovačkoj! Nesrećnog Nikolu i njegovog druga nasmrt su pretukla četvorica Srba posle banalne svađe u jednoj piceriji na trgu, a napadači su zatim pobegli i slovačka policija traga za njima!

Prema rezultatima obdukcije, koja je u utorak urađena, Kosanić je preminuo od udarca u glavu, pošto mu je pukao vratni pršljen. Istražuje se da li je ova povreda nastala prilikom pada i udarca glave o beton. Slovačka policija je u kontaktu sa našim državnim organima, a Ambasada Srbije je obaveštena i uključena u ovaj slučaj. Za sada nije poznato kada će telo nesrećnog mladića biti dopremljeno u Srbiju, kako bi se obavila sahrana.

 

Južnjaci

Nikolin drug je nakon zločina ispričao policajcima da su napadači govorili naglaskom kao da su s juga Srbije

 

Noćni provod

Kako prenose tamošnji mediji, Kosanić je radio kao građevinski radnik u Slovačkoj, a u subotu uveče je izašao u provod sa svojim prijateljem sa posla, koji je takođe Srbin. Posle celonoćnog izlaska, oko pet sati ujutro su svratili u lokal brze hrane i kupili picu, gde su naišli na četvoricu zemljaka.

OVO JE NIKOLA, UBIJEN U BRATISLAVI! Prijatelji očajni: Otišao je da radi, nešto ga je vuklo tamo...

 

Sve što je prethodilo napadu, kao i samo ubistvo na trgu zabeležile su kamere video-nadzora sa okolnih objekata.

- Motiv obračuna je još nepoznat, ali verovatno je svađa započela u restoranu brze hrane. Nikola je bio u društvu još jednog Srbina, sa kojim je izašao iz lokala, a za njima su izašla još četvorica muškaraca, svi starosti od 20 do 35 godina, takođe Srbi. Na snimku se vidi kako ova četvorica idu ulicom i jedu. U jednom trenutku jedan od njih je prišao Kosaniću i nešto mu rekao, nakon čega je usledilo brutalno prebijanje - preneli su slovački mediji, uz objašnjenje da policija nije htela da objavi snimak ubistva jer je suviše brutalan.

Foto: Informer DN


Lucija Mihalikova, portparolka policije Bratislave, pojasnila je da se na snimku vidi kako četvorica muškaraca tuku žrtvu i njegovog prijatelja.

- Vidi se kako Nikolu udaraju više puta pesnicama u glavu i kako on pada i udara temenom o pločnik. Zatim su ga išutirali i pobegli - objasnila je ona, uputivši apel svim građanima da ako prepoznaju napadače sa snimaka, o tome odmah obaveste policiju.


Prema nezvaničnim saznanjima slovačkih medija, Nikolin drug je nakon zločina ispričao policajcima da su napadači govorili srpski, ali s naglaskom kao da su sa juga naše zemlje.

UBIJEN ZBOG PARČETA PICE?! Nikolu (22) KRVNIČKI UDARALI dok nije PRESTAO DA MRDA! Stravični detalji ubistva Srbina u Bratislavi! Krivci su takođe Srbi?! (VIDEO)

 

 

Zanemeli od bola

Nikolini roditelji juče nisu želeli da pričaju o tragediji, a njihov komšija nam je kratko rekao:

- Razumite ih. U šoku su... Ni mi u komšiluku ne možemo da dođemo sebi od kada smo čuli šta se desilo Nikoli.

Foto: Informer DN

Mali Popović


U Malom Popoviću su, inače, svi imali samo reči hvale za Nikolu. Poznanik ubijenog mladića nam je rekao da je Kosanić povremeno odlazio u inostranstvo da radi na građevini, pošto ovde nije mogao da nađe adekvatan posao.

- Jedno vreme je radio u Austriji, a onda je pre tri nedelje otišao u Slovačku. Ne znam ko su ti nasilnici što su ga ubili, ko god da je, želim im da istrunu u zatvoru - rekao je ogorčeni meštanin Malog Popovića. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
goran

pre 4 godine

Netebaju nam neprijatelji sami sebi smo u vr glave. Saučešće porodici preminulog momka, a ovu četvoricu treba pobiti isto onako kako su oni ovog momka koji je otišao da nešta zaradi za kuću i sebe Srbi ako ste to uistinu treba da vas bude sramota ovih izroda kaji ubijše ovog mučenika NEKA MU JE VEČNA SLAVA I HVALA

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija