• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.12.2019

18:28

(VIDEO) UHAPŠEN I TREĆI OSUMNJIČENI ZA UBISTVO NIKOLE U BRATISLAVI! Ovako su uhvaćeni dva Srbina i Makedonac, od kobne tuče bili u bekstvu

Vesti

(VIDEO) UHAPŠEN I TREĆI OSUMNJIČENI ZA UBISTVO NIKOLE U BRATISLAVI! Ovako su uhvaćeni dva Srbina i Makedonac, od kobne tuče bili u bekstvu

Podeli vest

Treći mladić za kog se sumnja da je ubio Nikolu Kosanića (22) u Bratislavi uhapšen je u Slovačkoj

Radi se o makedonskom državljaninu za kog se veruje da dokrajčio nesrećnog mladića u tuči koja se dogodila u nedelju oko 5 sati ujutro.

Sinoć su u Mađarskoj, u sačekuši na auto-putu, uhapšena i dvojica Srba koji imaju  21 i 26 godina koji se sumnjiče da su bili saučesnici u ubistvu.

Dvojica Srba uhapšenih u Mađarskoj osumnjičeni su da su učestvovali u prebijanju Nikole Kosanića i ukoliko se ispostavi da su krivi, očekuje ih kazna zatvora od sedam do 10 godina.

NASMRT PRETUKLI NIKOLU PA POBEGLI U MAĐARSKU Uhapšena dvojica mladića iz Srbije zbog zločina u Slovačkoj

U nedelju oko 5 sati ujutru, policija u Bratislavi dobila je poziv da ispred Glavne pošte u centru grada nepomično leži mladić. Po dolasku hitne pomoći na licu mesta, lekari su mogli da konstatuju smrt, a obdukcijom je utvrđeno da je po mladog Kosanića bio koban prelom vratnog pršljana.

Foto: Informer DN

Nikola Kosanić

STIGLI REZULTATI OBDUKCIJE Evo kako je tačno ubijen srpski građevinac u Slovačkoj

 

 

Kako policija danima nije imala konkretne tragove koji bi mogli dovesti do osumnjičenih, objavila je video-snimak sa nadzornih kamera na kome se vide mladići i zamolila građane da se jave ukoliko prepoznaju nekoga od njih. Njihove fotografije obišle su region i sinoć je konačno usledilo hapšenje.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija