• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. I.

12.12.2019

17:20

NASTAVAK SURČINSKE SAPUNICE! Buhina žena JEDNIM DETALJEM ŠOKIRALA ceo sud, Čume IZ STRAHA nije smeo da se pojavi! (FOTO)

Vesti

NASTAVAK SURČINSKE SAPUNICE! Buhina žena JEDNIM DETALJEM ŠOKIRALA ceo sud, Čume IZ STRAHA nije smeo da se pojavi! (FOTO)

Podeli vest

Kontroverzni Ljubiša Buha Čume (54), bivši vođa "surčinskog klana" i svedok saradnik, nije se ni juče pojavio u Prvom osnovnom sudu kao svedok u postupku protiv nekadašnje supruge Ivane Tulović (38). Nije poznato zašto nije došao i da li je još u strahu za ličnu bezbednost, kako je ranije rekao, pa će ga sud ponovo pozvati 6. februara

Na prošlom ročištu u septembru, kako je Informer pisao, Čume je takođe eskivirao dolazak u sud. Tada se moglo čuti da je 31. jula, samo 19 dana po izlasku iz zatvora, bio u sedištu beogradske policije i tražio zaštitu i obezbeđenje od države nakon što je navodno dobio ozbiljne pretnje. Međutim, nije precizirao na koga sumnja da mu radi o glavi.

Foto: infomer/N. Đurović

 

Njegov branilac, advokat Stefan Jokić, potvrdio je tada da je on tražio obezbeđenje, ali da mu ono još nije dodeljeno "jer je u toku procena rizika njegove bezbednosti." S druge strane, Tulovićka godinama već ima policijsku zaštitu pa je tako i juče došla u sud u pratnji jednog pripadnika obezbeđenja koji je štitio od bliceva fotoaparata.

Šokirala izgledom

Supruga Ljubiše Buhe Čumeta poznata je po uvek interesantnom izgledu. Ovoga puta, Tulovićeva je imala plavu boju kose, tamne sunčane naočare, u bundi i farmerkama.

Njen izgled privukao je veliku pažnju svih prisutnih u sudu, ali i ispred njega.

Foto: infomer/N. Đurović

Ivani se, inače, sudi zbog lažnog svedočenja protiv Buhe tokom sudskog procesa za ukradeni "ferari", koji joj je on svojevremeno poklonio. Čume je u tom postupku osuđen na dve godine i osam meseci zatvora, a potom mu se sudilo i za pretnje njenom obezbeđenju i uvrede na račun tužioca, zbog čega je proveo u zatvoru ukupno četiri godine i osam meseci.

Foto: infomer/N. Đurović

Nakon što je odslužio te kazne, bivši svedok saradnik je tužio Tulovićku da ga je ucenjivala kako bi izvukla od njega što više para te da je iznela niz laži na njegov račun, koje su uticale na osuđujuće presude. Tužilaštvo je to uvažilo i započeo je sudski proces protiv nje.

Foto: infomer/N. Đurović

Ivana je sve navode tužbe demantovala pred sudom, i to bez advokata, zastupajući samu sebe vrlo samouvereno. Ona insistira da se direktno suoči sa bivšim suprugom u sudnici kako bi se svi uverili da je on neuračunljiv, ali i manipulativan, tvrdeći da je podneo protiv nje više od 30 tužbi za sve i svašta. 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera Bandera

pre 4 godine

Jadna žena, deluje potpuno izgubljeno i nemoćno!!!

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija