• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Borba.me

13.12.2019

17:56

ATENTAT NA DAVIDOVIĆA VAĐENJE TRNA IZ OKA MILA ĐUKANOVIĆA! Ovo je pozadina pokušaja likvidacije finansijera opozicije?

Vesti

ATENTAT NA DAVIDOVIĆA VAĐENJE TRNA IZ OKA MILA ĐUKANOVIĆA! Ovo je pozadina pokušaja likvidacije finansijera opozicije?

Podeli vest

Biznismen Miodrag Daka Davidović je već duže od jedne decenije “trn u oku” Milu Đukanoviću prededniku Crne Gore, ali i njegovim raznim saborcima iz kriminalnog miljea ili kriminalizovane službe bezbednosti i policije, piše crnogorski portal Borba.me

Gde su se Đukanović i Davidović mimoišli u stavovima teško je reći. Možda crnogorskom predsedniku ne odgovara jaka srpska opozicija u Crnoj Gori, koja preti da postane vlast? Da li je to razlog za atentat na Davidovića, ili samo potez očajnika koji polako gube konce u svojoj državi? Ili im smetaju mošti svetaca u manastirima koje je Davidović obnovio i vaskrs

BOG JE SPASIO DAKU! Oglasio se i vladika posle pokušaja UBISTVA U HOTELU

Podsetimo, na Davidovića, koji je sedio u društvu vladike Joanikija, u utorak veče, u Beogradu, nepoznati napadač pucao je iz snajpera. U krugovima Davidovićevih prijatelja se danas sa pijeteteom govori da je Joanikijeva aura skrenula metak, zbog čega je Davidović ostao živ, piše crnogorska Borba.

 

Taj štit, a koji sigurno snajperista nije video, Davidović je zaslužio dugotrajnom borbom za očuvanje svetanja SPC-a u Crnoj Gori, kao i borbom za očuvanje pravoslavlja u našoj državi.

Foto: tvin.rs/Mirjana Rebić

Ko je Davidović da zaslužuje takvu pažnju crnogorskog režima, da li problem predstavlja to što je finansijer opozicije i protivnik aktuelnog režima, borac za promene u Crnoj Gpori ili je problem što Davidović već neko vrijeme najavljuje svoj povratak u Crnu Goru. Ličnost kao što je Davidović sigurno danas može parirati Đukanoviću, a ako i nemože da mu parira, sigurno mu predstavlja “trn u oku”, navodi portal Borba.me.

Sigurno je da je Davidović danas škakljiva tema za Đukanovića i njegovu kriminalnu armadu, a zbog dugogodišnje prakse crnogorskog kriminalnog miljea da za potrebe države Crne Gore u inostranstvu (Srbiji), vrši razna krivična dela, među kojima su i atentati, ne isključuje se mogućnost da je crnogorski režim pokušao da izveze još jednu krizu, jer drugo i ne izvoze, ali i da atentatom izvadi trn iz oka svoga “predsednika”


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17