• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

16.12.2019

07:37

DEDA (65) NATERAO ROĐAKU (9) NA ORALNI SEKS! Sramna presuda pedofilu iz Leskovca -ROBIJAĆE SAMO GODINU DANA!

Vesti

DEDA (65) NATERAO ROĐAKU (9) NA ORALNI SEKS! Sramna presuda pedofilu iz Leskovca -ROBIJAĆE SAMO GODINU DANA!

Podeli vest

Gradimir I. (65) seksualno zlostavljao devojčicu od njene 9. do 11. godine, terajući je da ga oralno zadovolji. Manijaka na delu uhvatila baka devojčice, koju je Gradimir lizao po obrazu i dirao po vagini

Gradimir I. (65) iz Leskovca osuđen je na samo godinu dana zatvora iako je u više navrata, od 2013, prisilio tada devetogodišnju devojčicu da ga oralno zadovolji! Jezivo seksualno zlostavljanje devojčica je trpela sve do 11. godine, kada je njena baka zatekla manijaka na delu! Gradimir je držao njenu unuku u krilu, lizao je po obrazu i dirao po međunožju!

Pedofil se teretio za nedozvoljene polne radnje, za šta mu je pretilo do osam godina zatvora, ali mu je sud u Leskovcu izrekao minimalnu kaznu, što je kasnije, 15. novembra, potvrdio i Apelacioni sud u Nišu!

KRAVAV SE NASLONIO NA PULT ĆEVABADŽINICE I TRAŽIO POMOĆ! Detalji ubadanja dečaka (15) u Nišu

Foto: Shutterstock

Ima troje odrasle dece

Gradimir je, inače, otac troje odrasle dece, ima završenu višu školu i po zanimanju je komercijalista. On je dalji rođak nesrećne devojčice, s čijom porodicom je bio u veoma bliskim odnosima i često su se posećivali.

LOCIRANI NAPADAČI NA BIZNISMENA DAKU! Crnogorski kriminalci posle napada zapalili snajper i automobil, pa POBEGLI IZ SRBIJE

Užas

Stavljao joj je svoj polni organ u usta, nakon čega je devojčica, kako je ispričala, morala da "ispljuje nešto belo"
Navod iz presude

Prema presudi, u koju je portal "Jugmedija" imao uvid, jezivo zlostavljanje je počelo 2013. u porodičnoj kući devojčice, u koju je Gradimir skoro svakodnevno svraćao.

- Devojčica je imala poverenje u okrivljenog, jer su se njihove porodice družile... To je Gradimir zloupotrebio i kad je devojčica završavala drugi razred osnovne škole, on je počeo da je neprimereno ljubi i dodiruje. Ubrzo zatim počeo je da je odvodi u podrum, kad bi nakratko ostali sami u kući. Tamo joj je stavljao svoj polni organ u usta, nakon čega je devojčica, kako je ispričala, morala da "ispljuje nešto belo i da pere usta" - stoji, između ostalog, u presudi.

Gradimir je, kako se dalje navodi, počeo da dovodi devojčicu i u svoju kuću, preteći joj da će je pretući ako ga ne posluša. Tad bi legao na nju, lizao bi joj grudi, a ponekad i međunožje, a sve bi se završilo tako što bi je prinudio da ga oralno zadovolji.

- U pojedinim situacijama, kada je nekog bilo u dvorištu, a oni sami u kući, Gradimir bi stajao pored prozora kako bi imao uvid da li neko ulazi u kuću, a onda bi devojčicu terao da ga oralno zadovolji. Jednom prilikom ju je naterao i da uđe s njim u kupatilo dok se on kupao. Po svedočenju devojčice, Gradimir ju je prinudio da na njegovom polnom organu ponavlja pokrete "gore - dole". Kada bi ga ona odbila, pretio joj je batinama i govorio joj je da nikom ne sme da priča o tome. U nekoliko navrata ju je i ošamario, pa je ona iz straha o svemu ćutala - navodi se u presudi.

Foto: Informer

Zlostavljanje je trajalo sve do 24. novembra 2015, kad je devojčicina baka slučajno kroz prozor Gradimirove kuće videla šta on radi sa njenom unukom! Manijak ju je držao u krilu, pridržavajući je jednom rukom, dok ju je drugom rukom dirao po međunožju. Za to vreme je devojčici gurao jezik u usta i lizao joj obraze.

Sudsko veće zgranuto, pili "bensedine"

Sudija koji je u prvostepenom postupku osudio Gradimira ispričao je za "Jugmediju" da u svojoj dugoj sudskoj praksi nikada nije imao tako potresan slučaj, te da je slušajući svedoke i veštake sve vreme imao osećaj mučnine i gađenja. Isto su se osećali i članovi sudskog veća. Najviše su se, ipak, potresle zapisničarke, a jedna od njih je ispričala da su joj se sve vreme tresle ruke dok je kucala zapisnik, te da je danima morala da pije "bensedine" kako bi se smirila.

Preneražena baka je uletela u kuću, otrgla dete iz naručja manijaka i viknula: "Sram te bilo, Grade! Šta to radiš?" Dok su išle ka kući, devojčica je molila baku da ne kaže njenom ocu, jer se bojala njegove reakcije. Baka je tu tajnu čuvala narednih pet-šest dana, ali je onda sve ispričala sinu, koji je odmah obavestio policiju i Centar za socijalni rad.

Sa devojčicom su tokom istrage razgovarali najbolji leskovački stručnjaci kako bi se utvrdili svi detalji torture. Ovaj tim je ocenio da devojčica u toj životnoj dobi nije bila u potpunosti svesna šta se događa, ali je ipak znala da nešto nije u redu upravo zbog toga što joj je kućni prijatelj, koji bi po godinama mogao da joj bude deda, stalno ponavljao da ne sme nikome da priča o tome, "jer se za to ide u aps".

Nije bilo svedoka

U obrazloženju presude sud je naveo da je Gradimir osuđen samo za slučaj koji je otkrila baka devojčice. Za sve ostalo zlostavljanje, navodno, nije bilo svedoka koji bi potvrdili priču deteta, pa Gradimir nije ni odgovarao za to?!? On je, na drugoj strani, sve vreme negirao da je zlostavljao devojčicu.

Foto: Pixabay

Nesrećna devojčica je, inače, dete razvedenih roditelja. Bivši supružnici su u prvi mah sarađivali u tome da Gradimir dobije što veću kaznu, pa mu je majka devojčice čak i pretila da će "nestati s lica zemlje". Međutim, na suđenju je potpuno promenila mišljenje. Tvrdila je da je njena ćerka "sklona lažima i da je u neku ruku sama kriva što joj se to desilo, ukoliko joj se uopšte desilo".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Somborac

pre 4 godine

Nikakva zatvorska kazna za takve bolesnike,samo po kratkom postupku i cao...

deda Raša

pre 4 godine

Bem ti Zakon i pravosudje u Srbiji.Pa vecu kaznu ces dobiti ako dete povuces za uho. Ako se ovi delioci pravde ne opamete,docice do anarhije, tu ce i oni doci na red. Samo se prica o zastiti dece i zena. U delo pravni sistem ne sprovodi bas nista. Ovog dedu treba kastrirati, ucinio je unucetu ono sto zivotinje svom okotu ne rade.

Excello

pre 4 godine

Takve treba poslati u tursku na izdrzavanje kazne

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija