• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Srpski telegraf

19.12.2019

08:44

RADOSLAVA UHVATILA MUŽA U PREVARI, ON POZVAO POLICIJU, a kad su stigli, nije očekivao da će ovo uraditi!

Vesti

RADOSLAVA UHVATILA MUŽA U PREVARI, ON POZVAO POLICIJU, a kad su stigli, nije očekivao da će ovo uraditi!

Podeli vest

Policija je uhapsila Radeta S. (59) zbog sumnje da je fizički maltretirao svoju suprugu Radoslavu S. (59) u porodičnoj kući u Lebanu

Ovaj slučaj i ne bi bio toliko čudan da zapravo sam osumnjičeni nije pozvao policiju i to kako bi prijavio suprugu da ga je maltretirala.

BIZNISMEN IZ BEOGRADA IMAO SE*S UTROJE SA STARLETAMA Nekoliko dana kasnije, stigla mu je PORUKA OD KOJE SE ZALEDIO

Naime, incident se desio 12. decembra, kada su se supružnici posvađali jer je Radoslava uhvatila muža u prevari.

- Kobnog dana supruga osumnjičenog je čula kako njen suprug s nekim razgovara telefonom. Zastala je kod vrata sobe i tada je začula kako njen suprug nekome govori: 'Ova moja jadnica je na spratu, ja nju ne volim već samo tebe. Sve dok ti želiš da budeš sa mnom, ja sam samo tvoj.' Čuvši to Radoslava je tada izrevoltirana upala u sobu i počela da viče na supruga: 'Koga ti zoveš jadnicom i sa kim to razgovaraš?' - kaže izvor Srpskog telegrafa.

OTKRIVAMO! UBICA SAZNAO DA JE DRAGAN KOBNOG DANA IMAO SPECIFIČNU TRANSAKCIJU! Ovo je motiv ubistva vlasnika menjačnice u Zemunu!

 

Foto: Public

Osumnjičeni je tada poskočio sa kreveta i videvši da mu nema spasa, zgrabio je ženu za majicu i krenuo da je najstrašnije vređa.

- 'Ti si ku*va, pušikvaka, j*aću ti mater, jedva čekam da te izbacim iz kuće', govorio joj je Rade S, a potom je grubo odgurnuo od sebe. Nesrećna žena je potresena svim što se desilo sela na stolicu da dođe k sebi, međutim, njen suprug ni tada nije stao. On je zgrabio stolicu i njome gađao ženu, ali ju je srećom promašio. Potom joj je rekao da će je prijaviti policiji i da će ona videti svoga Boga - priča sagovornik.

Nasilnik je zatim izašao iz kuće i otišao do komšije da pozove policiju, ali nakon dolaska policajca, ceo slučaj dobio je potpuno drugačiji epilog od onog što je on očekivao.

- Supruga osumnjičenog je tada rekla policajcima šta se desilo i da je njen suprug zapravo fizički nasrnuo na nju, jer ga je uhvatila u švaleraciji sa drugom ženom. Radetu S. su odmah stavljene lisice na ruke iako je mislio da će policija zapravo uhapsiti njegovu ženu - dodaje izvor.

Nasilniku je ubrzo nakon privođenja izrečena mera zabrana prilaska supruzi u trajanju od 48 sati, a interesantno je da Radoslava S. nije želela da prijavi muža za nasilje u porodici.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija